PRENOĆITE U CENTRU LONDONA ZA SAMO 80 KUNA

objavio 27/08/2010

U Londonu se sljedećeg tjedna otvara novi hotel koji će nuditi noćenje u sobama za svega 80 kuna. No, u prvom jeftinom britanskom hotelu sve ostalo će se plaćati dodatno, uključujući ručnike, korištenje sušila za kosu, gledanje TV-a
U hotelu Tune koji se nalazi u Westminsteru moći će se odsjesti po zaista smiješnim cijenama, a sve ono što je u normalnim hotelima uobičajeno i uračunato u cijenu noćenja, u ovom će se plaćati dodatno.

Želite li se nakon tuširanja obrisati, za korištenje ručnika morat ćete izdvojiti 13 kuna, ali ako ništa, uz njega ćete dobiti sapun i šampon. Za korištenje sušila za kosu potrebno je izdvojiti još 17 kuna, a gledanje TV-a koštat će vas oko 26 kuna po danu.

Korištenje Wi-Fija stoji 13 kuna po satu ili 26 kuna dnevno, što je jako jeftino u odnosu na druge hotele. Sobu ćete morati iza sebe počistiti ili će vas to koštati 66 kuna.

Kako bi hotel još ponešto zaradio, na zidove sobe postavio je reklame. Ako vam se ovakav smještaj čini privlačnim, imajte na umu da će vas telefonska rezervacija koštati dodatnih 26 kuna.
Sve o temi: london | hoteli | smještaj

(tportal)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *