POSJETITE DRAGULJ ARAPSKOG ZALJEVA – DUBAI, 6 DANA AVIONOM ZA 2.775 KN

objavio 21/03/2013

burj_al_arab_hiPosjetite dragulj Arapskog zaljeva – Dubai, 6 dana avionom za 2.775 kn. Dubai, jedan od najbogatijih i najluksuznijih gradova svijeta izdigao se na komadiću zemlje gdje se spajaju pustinja i more i pretvorio u oazu zabave, bogatstva i noćnog života! Jedinstvena ponuda uključuje aranžman za putovanje u Dubai na 6 dana uz 4 noćenja s doručkom u hotelu**** za 1 osobu od 01.05.- 06.05.2013 uz 47% popusta!

Aranžman također uključuje aviokarte na relaciji Sarajevo – Istanbul – Dubai – Istanbul – Sarajevo, transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Dubai-u, smještaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4*, prijevoz od parkinga do aerodroma u Sarajevu (opcija), troškove organizacije putovanja, te pratitelja grupe (uz minimalno 20 putnika).

Nemojte propustiti safari po pješčanim dinama, posjet veličanstvenom Burj Al Arab hotelu, Aquapark, zatim vožnju quadovima, posjet Abu Dhabiju, Sharjahu i najvećim shopping centrima na svijetu te brojne druge zanimljivosti koje će vam ispuniti šest dana na Arapskom poluotoku!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *