POSEBNA POGODNOST: LETOVI UNUTAR HR ZA 250 KN

objavio 03/05/2011

Croatia Airlines ove godine obilježava dvadesetu obljetnicu prvoga komercijalnoga leta. Prvi putnički let pod oznakama hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika obavljen je 5. svibnja 1991. godine na liniji Zagreb – Split, koji je istodobno predstavljao početak letenja u domaćem prometu i uspostavu redovitoga putničkog prometa.

Kvaliteta usluge u zraku i na zemlji jedan su od prioriteta u poslovanju tvrtke i temelj povjerenja putnika. U ovih 20 godina u zrakoplovima je prevezeno oko 22,700.000 putnika, što bi značilo da je na krilima Croatia Airlinesa prevezeno stanovništvo cijele Hrvatske pet puta.

U želji da putnicima zahvali na povjerenju i još više im približi uslugu zračnog prijevoza, Croatia Airlines u četvrtak, 5. svibnja ove godine, na dvadesetu obljetnicu prvoga leta, uvodi posebnu pogodnost za putovanja u sva odredišta tvrtke unutar Hrvatske (Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar i Pula) – jednosmjerne zrakoplovne karte po cijeni od 250 kuna.

Karte će se moći kupiti isključivo 5. svibnja 2011.g. na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i svim ostalim prodajnim mjestima tvrtke, a vrijedit će za putovanja do 30. svibnja ove godine. Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i TSC (naknada za izdavanje zrakoplovne karte), zatim besplatan prijevoz 15 kilograma prtljage, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje u Miles & More programu.

Više informacija o promotivnim cijenama karata i uvjetima putovanja mogu se pronaći na www.croatiaairlines.com ili dobiti u Kontakt centru na telefon 062 500 505.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *