PLACE2GO SAJAM PUTOVANJA U ZAGREBU

objavio 11/03/2014

place2goSvim ljubiteljima putovanja kao i onima koji će to tek postati odgovore na sva pitanja o čudesnom svijetu putovanja pružit će i 3. međunarodni sajam turizma Place2go, koji će se održati od 14. do 16. ožujka u Boćarskom domu. Na tom susretu predstavnika turističke branše s budućim putnicima ove će godine svoju ponudu predstaviti više od 150 izlagača iz 16 zemalja, nastojeći im pružiti dovoljno razloga zašto bi trebali provesti odmor baš u njihovoj destinaciji. Uz niz zanimljivosti o destinacijama, od Indije, Tajlanda, Indonezije, preko SAD-a i Turske do zemalja u Europi, posjetitelji ovoga sajma moći će se informirati o konkretnim aranžmanima, posebnim cijenama i pogodnostima koje im nude turističke agencije, aviokompanije, hoteli, wellnessi itd. Kao i prošle dvije godine, bit će organizirana i velika nagradna igra Place2go putovnica, koja će sretnim posjetiteljima donijeti bogate nagrade. No, da bi netko mogao sudjelovati u toj nagradnoj igri najprije će morati “proputovati” sajmom i skupiti pečate u svojoj putovnici, koja je ujedno i katalog sajma, a među nagradama su: putovanje u Tajland, Kambodžu, Vijetnam, Tunis, Nizozemsku i Mađarsku, aviokarte za neke europske destinacije itd.

Sajam se i ove godine održava u dvije dvorane. U jednoj su izlagači, a u drugoj će posjetitelji i ovoga puta moći uživati u čarima Gastro ulice s ponudom specijaliteta iz domaće, ali i različitih kuhinja svijeta te kupiti originalne hrvatske kao i razne druge egzotične proizvode u Place2go marketu. Sajam će pratiti i razna predavanja i prezentacije putovanja iskusnih putnika, a kao novina uvodi se i sajamska televizija Place2go TV putem koje će se prenositi sva događanja na sajmu. No, to nije sve jer putem ove televizije, ako je gledate preko YouTubea i web stranice www.place2go.hr, moći ćete saznati i niz drugih zanimljivosti, od toga koliko je sati na Tajlandu, kakvo je trenutačno vrijeme u Zambiji do novosti o Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu…

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma te uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Odbora za turizam Hrvatskog sabora, Turističke zajednice grada Zagreba, Gradskog ureda za turizam i Tržnica Zagreb.
Na inicijativu “Zagreb za mene” Udruge studenata ekonomije i turizma Sveučilišta u Zagrebu, u sklopu Place2go sajma održat će se i Sajam sezonskih poslova CroSummer Job 2014., namijenjen učenicima i studentima, ali i svima onima koji žele pronaći posao ili nezaposlenima ponuditi sezonski, honorarni ili stalni posao. Cilj je toga projekta informirati mlade o mogućnostima na tržištu rada, povezati ih s poslodavcima i omogućiti im da steknu praksu i radno iskustvo. Zainteresirani na ovom sajmu moći će ostaviti svoj životopis, obaviti razgovor za posao te se upoznati sa svim uvjetima poslovanja, a nezaposleni se informirati o raznim programima prekvalifikacije i specijalizacije te ponudi sezonskih poslova u inozemstvu. Čitav program će pratiti predavanja i radionice stručnjaka iz područja zapošljavanja i samozapošljavanja. Realizaciju Sajma sezonskih poslova omogućili su Grad Zagreb, Place2go, CCUSA i OTP banka, dok je medijski pokrovitelj posao.hr.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *