PARTNERSTVO EMIRATES I FLYDUBAI

objavio 04/10/2017

Nova partnerska mreža, kroz svoje dijeljenje oznaka letova (eng. codesharing) omogućit će veću učestalost i olakšati pristup mnogim svjetskim destinacijama, uz prednost povezivanja prtljage s krajnjim odredištem. Putnici će ove letove moći rezervirati od 3. listopada na internetskoj stranici Emirates.com, preko kontakt centra ili putničkih agencija, dok će vezani letovi početi s prometovanjem 29. listopada 2017. godine.

Njegova Ekscelencija Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, predsjednik i glavni izvršni direktor Emirates grupe i predsjednik kompanije flydubai, izjavio je: ‘Ovo je uzbudljiv prvi korak u otkrivanju prednosti partnerstva za putnike koji će imati priliku uživati u jedinstvenim prednostima koje svaka zrakoplovna kompanija nudi, kao i u većem izboru te fleksibilnosti prilikom povezivanja putem Dubaija. Ovo je samo početak, a s obzirom da proširujemo partnersku mrežu u narednim mjesecima, otvorit ćemo našim putnicima još više mogućnosti za istraživanje svijeta.’

Tijekom putovanja, korisnici aviokompanija Emirates i flydubai isprobat će proizvode i usluge oba prijevoznika koje odražavaju njihove jedinstvene karakteristike. Kad se letovi rezerviraju zajedno, kao dio programa codesharinga, putnici Emiratesa i u poslovnoj i ekonomskoj klasi dobit će besplatne obroke i besplatnu količinu prtljage prema Emiratesovom sustavu i na letovima flydubaija.

Povezivanje u čvorištu u Dubaiju nudi ugodno iskustvo mijenjanja leta, a zbog novog partnerstva smanjuje se i minimalno trajanje čekanja veze (MCT) između Emiratesovog sjedišta na terminalu 3 i flydubaija na terminalu 2 od 120 minuta.

Ovo je početna faza opsežnog partnerstva koji će se, u budućnosti, nastaviti kroz stvaranje dodatnih gradskih veza kako će se sporazum o codesharingu proširivati, a mreže obaju zrakoplovnih prijevoznika optimizirati.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *