OVE GODINE HIT DESTINACIJA ZA TURISTE IZ BIH JE GRČKA

objavio 24/05/2011
Ove godine hit destinacija za turiste iz Bosne i Hercegovine je Grčka, za koju su aranžmani skoro već rasprodati, kažu u turističkim agencijama BiH, mada vlada interesovanje i za druga inostrana letovališta.
U Agenciji “Sebastijan” u Banjaluci navode da je prodaja aranžmana počela još u januaru i da je definitivno najpopularnija Grčka, pa su aranžmani za pojedina ostrva ove zemlje već pri kraju.

“Traži se i Turska, Egipat, Španija, Hrvatska, ali Grčka je defintivno hit ove godine. Posebno je velika potražnja za ostrvima Krf i Rodos, gde su nam aranžmani već skoro rasprodati”, navode u “Sebastijanu”.

Cene se kreću od 199 evra za deset noćenja bez hrane na ostrvu Krf, a uračunat je i avionski prevoz.

“Na Rodosu je za 10 noćenja, s uključenim avionskim prevozom, potrebno izdvojiti 290 evra. Interesantan je i Krit i traži se, a cena je 369 evra za 10 noćenja”, navode u ovoj agenciji.

I u Turističkoj agenciji “Unis turs” kažu da su najpopularnija i najtraženija letovališta u Grčkoj.

“Najpopularnija i najpovoljnija letovališta su grčka ostrva i Turska. Cena aranžmana zavisi od luksuznosti i trajanja putovanja”, navode u ovoj agenciji.

“Unis turs” u ponudi ima hotele od dve do pet zvezdica i putovanja od sedam, 10 i 14 dana.

“Cene se otprilike kreću od 250 do 1.000 evra. Kao povoljna i interesantna možemo izdvojiti putovanja u Grčku za cenu od 500 do 600 evra s polupansionom i avio-prevozom u trajanju od 10 dana”, navode u “Unis tursu”.

U ovoj agenciji govore da je interesantna i akcija za letovanje u Termama Čatež u Sloveniji, gde ukoliko se uplati jedno putovanje drugo se dobije besplatno.

(Seebiz.eu)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar