OTVOREN ZAGREBAČKI HILTON

objavio 20/11/2012
Hotel Double Tree by Hilton Zagreb danas je svečano otvoren za prve goste. Riječ je o tzv. soft openingu a službeno se otvorenje planira za veljaču iduće godine. 

Hotel je kategoriziran s četiri zvjezdice, nalazi se u sklopu poslovno-trgovačkog centra Green Gold na uglu Radničke i Vukovarske ulice, nudi smještaj u 152 sobe, od čega je 6 luksuznih apartmana, a uz to ima i multimedijski poslovni centar, restoran i bar s vrhunskom ponudom hrane i pića, wellness centar s bazenom na vrhu hotela i brojne druge sadržaje.

U njemu je zaposleno blizu 80 djelatnika, a generalna direktorica je iz Nizozemske, Karin van den Berg koja po prvim najavama i bukingu očekuje uspješno poslovanje.

Svi koji su bili na svečanosti otvorenja, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, savjetnik ministra turizma  Ivo Bašić, potpredsjednik Hilton Worldwide za istočnu Europu, Izrael, Rusiju i Tursku Didier Martin te drugi naglasili su da je to vrlo važno za turističku ponudu Zagreba koja bi trebala pridonijeti povećanju turističkog prometa.

Nakon Hiltonovo hotela u Dubrovniku, zagrebački je drugi u Hrvatskoj kojim upravlja ta hotelska grupacija, a treći se očekuje u Splitu, odnosno Hotelu Marjan.

Brend Double Tree by Hilton jedan je od deset brendova Hiltona, pokrenut je 2008. s ciljem promocije novog ekološkog koncepta Hiltona sa standardima zelene tehnologije u gradnji, opremi i ponudi, što se primjenjuje i u zagrebačkom hotelu, a od tada do danas pod tim je imenom u Europi u devet zemalja otvoreno 34 hotela.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *