OTVOREN PRVI BED & BREAKFAST U ZAGREBU

objavio 04/08/2012

Potpuno obnov­ljen obiteljski stan u Vlaškoj ulici gostima nudi ugodan i inspirirajući boravak (noćenje s doručkom) koji se dizajnom interijera, ponudom i uslugom može svrstati uz bok hotela s četiri zvjezdice (*) dok je cijenom bliži hostelima.

U b&b Studiju Kairos svaka soba razlikuje se dizajnom koji opisuje Zagreb kroz određeno vrijeme, njegove stanovnike i svakodnevicu koju su živjeli (ili žive još danas). Dovoljno je da gost prespava u ovom nesvakidašnjem ambijentu i saznat će tko su bila najveća zagrebačka pera (Soba pisaca ili Writers’ room), čime se ljudi u ovom gradu bave dulje od pola stoljeća, iako nažalost posljednjih godina sve manje (Zanatska soba ili Crafts’ room), zbog čega se isplati pronjuškati trbuhom grada kroz njegove tržnice i domaću kuhinju (Bakina soba ili Granny’s room) te gdje je najbolji noćni život i svirka uživo (Muzička soba ili Music room).

Osim što svaka soba ima svoj priču, ima i svoju rutu za obilazak prema kojoj se u krugu od 500 metara može susresti zanimljive književnike (u bakru ili bronci, a možda i uživo), raspoložene ljude u vrevi tržnice, vrijedne zanatlije kako u svojim radionicama izrađuju originalni nakit ili pak noćne ptice u dobrom provodu po zagrebačkim klubovima i koncertima.

U obilazak grada gosti mogu krenuti i na dva kotača obzirom da Studio Kairos nudi i najam bicikala. Uz komforne sobe, gostima je na raspolaganju zajednička prostorija u kojoj se mogu odmarati uz prelistavanje knjiga iz biblioteke, gledanje TV-a, pretraživanje interneta ili pak jednostavno samo uživati u čaši vina.

Studio Kairos pruža savršenu intimu samcu ili paru, ali je i potpuno opremljen da zadovolji potrebe grupe do 12 ljudi. Ondje se mogu organizirati radionice i slična druženja za što će svojim gostima domaćini osigurati svu potrebnu podršku.

(Magazin.hr)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar