OSVOJITE BESPLATNO LJETOVANJE ZA CIJELU OBITELJ

objavio 04/06/2010

Drugu godinu zaredom turistička grupacija Valamar u lipnju, srpnju i kolovozu u suradnji s hrvatskim i stranim sportskim zvijezdama u svojim hotelima u Poreču i Dubrovniku organizira sportske tjedne kampove za djecu – Valamar Top Sport Tjedne.
Franjo Arapović, Slavko Goluža, Domagoj Duvnjak, Vlado Šola, Dario Kliba i drugi poznati sportaši uvest će ih u tajne košarke, rukometa, plivanja, jedrenja, biciklizma, odbojke na pijesku i kartinga. Uz svakodnevne treninge i ručak te završnu večeru sa sportašem i skupno fotografiranje, za djecu će biti organiziran i bogati dnevni animacijski program pod vodstvom Valamar animacijskog tima. Dok djeca svladavaju osnovne vještine i elemente odabranog sporta, roditelji mogu bezbrižno uživati u čarima ljeta i bogatoj ponudi Valamarovih hotela smještenih u neposrednoj blizini prekrasnih plaža.

Tportal.hr i Valamar pripremili su za svoje čitatelje nagradni natječaj pod imenom ‘More i sport’ u kojem mogu osvojiti besplatno sedmodnevno ljetovanje za tročlanu ili četveročlanu obitelj u Poreču, uz sudjelovanje djeteta, odnosno djece u košarkaškom kampu pod vodstvom Franje Arapovića.

Što vam je činiti?

Pošaljite crtež, fotografiju, kratku priču ili anegdotu koju je vaše dijete zabilježilo, fotografiralo ili doživjelo na temu ‘More i sport’ na tportal@tportal.hr i ostavite osobne podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela).

Najbolji i najoriginalniji crtež, fotografiju ili priču na tu temu nagradit ćemo sedmodnevnim boravkom u hotelu Valamar Diamant**** u Poreču, uslugom polupansiona (doručak, večera) za tročlanu ili četveročlanu obitelj, uz sudjelovanje djeteta, odnosno djece u košarkaškom kampu koji vodi Franjo Arapović. Nagradu je moguće iskoristiti isključivo u tjednu kada se održava navedeni kamp – od 24. do 31. srpnja.

Uvjet za sudjelovanje jest taj da je dijete staro od 10 do 15 godina, jer je to dob za sudjelovanje u sportskom kampu, te da je dijete autor crteža, fotografije ili teksta.

Trajanje natječaja: 2. – 18. lipnja

Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 21. lipnja 2010. godine.

Više o sportskim kampovima Valamara saznajte ovdje.

Više o hotelu:

Hotel Valamar Diamant**** u Poreču s prostranim i suvremeno uređenim sobama, bogatim izborom wellness i sportskih sadržaja, smješten je u hladu zelenih pinija nedaleko mora, samo desetak minuta šetnje od slikovite porečke povijesne jezgre. Bogata gastronomska ponuda, prostrani wellness centar, maštovito dizajniran vanjski i unutarnji bazen te raznoliki sportski sadržaji, čine ovaj hotel idealnim mjestom za aktivan odmor i opuštanje.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *