OBJAVLJENA LISTA NAJBOLJIH HOTELA NA SVIJETU

objavio 01/06/2010

Na stranici expedia.com objavljena je lista najboljih hotela na svijetu, a među prvih deset našao se čak i Muslibegovic House iz Bosne i Hercegovine. Od hrvatskih hotela najbolje se plasirao hotel Regent Esplanade, koji se našao tek na 146. mjestu.
Grčki hotel Galaxy Iraklio s pet zvjezdica, koji je obnovljen 2009. godine i koji se nalazi u gradu Heraklion, našao se na prvom mjestu ove liste. Svojim gostima nudi guštanje u bazenu, saunama, ima čak i fitness dvoranu, besplatni internet, doručak uz dva švedska stola, te 24-satni poslovni centar, prenosi jutarnji.hr.

Na drugom mjestu liste najboljih hotela našao se Hide Away Guest House, koji se nalazi u južnoafričkom gradu Knysna. Osim luksuznih soba, bazena i dvorane za vježbanje, gosti u blizini hotela mogu uživati i u prirodnim ljepotama.

Američki Drury Inn Indianapolis na trećem je mjestu, a na listi se, osim atraktivnog izgleda, našao zahvaljujući besplatnim ponudama kao što su doručak sa švedskim stolom, popodne grickalice i kokteli, a navečer kokice i besplatna pića.

Hotel Al Manshar Rotana smješten u Kuvajtu mramorni je hotel s pet zvjezdica, a iako su većina gostiju naftni bogataši, i drugi posjetitelji mogu uživati u krovnom bazenu, fitnessu, besplatnom internetu te doručku.

Conrad Bali smješten na južnoj obali Balija našao se na petom mjestu. A ovaj superekskluzivni hotel također s 5 zvjezdica nudi 298 soba rasprostranjenih kroz gotovo sedam hektara laguna i vrtova.

Vlasnik 3 zvjezdice, hotel Staybridge Suites Bloomington, koji se nalazi u Minneapolisu, svojim gostima nudi brojne sadržaje, čime je zaslužio šesto mjesto ove liste.

Francuski Hotel de la Cite nalazi se u samom srcu kamenog grada Carcassonne i na sedmom mjestu ove liste, a idealan je za one koji vole nešto drugačiju ponudu.

300 godina stara Muslibegovic House, koja je dijelom muzej, a dijelom hotel s tri zvjezdice, nalazi se u Mostaru i na osmom mjestu. Gostima nudi spoj modernog i tradicije.

Na devetom je mjestu australski hotel Cambridge Suites Sydney sa 146 apartmana, a na desetom je Južnokorejski Westin Chosun Pusan, u kojem svaka od 290 soba ima prostrane prozore te mramornu kupaonicu, a gostima nudi i tradicionalnu hranu, dnevne novine po izboru, mineralni bazen…

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar