NUDISTIČKO KRSTARENJE PO JADRANU

objavio 16/10/2010

Londonska turistička agencija je u potrazi za 22 hrabra turista koji bi sedam dana i noći krstarili po Jadranu potpuno goli. eWaterways tvrdi da je prva tvrtka koja u ponudi ima nudistička krstarenja po hrvatskom moru.

Tvrtka eWaterways, specijalizirana za krstarenja, ponudit će prvo krstarenje za nudiste, a golaći će nesmetano moći istraživati hrvatsku obalu od kolovoza 2011. godine, piše telegraph.co.uk.

Naglasak sedmodnevnog krstarenja po cijeni od 500 funti, će se staviti na otok Rab, koji se često opisuje kao ‘otok ljubavi’ te Zadar, dom poznatih Morskih orgulja. Plan puta također uključuje posjete otocima Molat, Olib i Malom Lošinju, srednjovjekovnom gradu Cresu, te ribarskom mjestu Volosko.

‘Iako će većinu dana provesti goli, za vrijeme večere putnici će se ipak morati odjenuti’, kazala je glasnogovornica agencije, te dodala kako je nudizam vrlo popularan, a Hrvatska poznata po mnoštvu svojih nudističkih plaža.

Agencija očekuje kako će putnici na krstarenju biti iz raznih europskih zemalja, a pogotovo se nadaju Nijemcima, koji su posebno zagrijani za ovu vrstu turizma.

Brod za krstarenje ima bar, prostrano sunčalište i mali restoran u kojem će biti servirana jela tradicionalne hrvatske kuhinje.

(net.hr)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *