NOVI HOSTEL U ZAGREBU “LIKE”

objavio 24/06/2013

LIKEU samom središtu Zagreba na prestižnoj adresi križanja Vlaške i Draškovićeve ulice u petak, 21. lipnja 2013., otvara se prvi gradski art hostel LIKE.

Hostel se za domaće goste otvara u petak 21. lipnja 2013., a za strane goste u ponedjeljak 24. lipnja 2013.

Recepcija je otvorena non-stop, od 0-24 sata.

Smješten u unutrašnjost potpuno adaptirane povijesne zgrade koja je izvana zadržala prepoznatljiv zagrebački štih, hostel predstavlja prvi gradski art hostel s potpuno klimatiziranim i luksuzno uređenim interijerom opremljenim dizajnerskim namještajem.

Zašto lajkamo LIKE?

U hostelu su 82 ležaja raspoređenih na 17 sobaOd tog broja devet je dvokrevetnih soba hotelskog tipa s vlastitom kupaonicom i sanitarnim čvorom. Preostale sobe imaju od četiri do maksimalno osam ležaja s vlastitim sanitarnim čvorovima. U hostelu je ukupno 25 kupaonica na 17 soba što i predstavlja vrh standarda kada je u pitanju moderan i funkcionalan hostelski smještaj.

Recepcija hostela na raspolaganju je non-stop od 0 do 24 sata kao i osoblje koje će znatiželjnim posjetiteljima znati odgovoriti na svako pitanje i uputiti ih u sve čari Zagreba.

Lobby je središnji prostor hostela, zajedničko mjesto okupljanja, druženja, ispijanja pića u caffeu i gledanja tv prijenosa na LCD prijamniku. Također, korisnici mogu zaigrati neku od omiljenih igara na Playstation konzoli, a tu su i prijenosna notebook računala za bespatno surfanje (Wi-Fi).

Posjetitelje željne odmora u sobama će dočekati čisti ručnici, plahte i pokrivači. U sanitarnom čvoru je tuš kabina i sušilo za kosu.

Hostel Like ime je dobio zahvaljujući profilu budućih korisnika i prijatelja. Mlada generacija koja je on-line 24 sata na dan i obožava društvene mreže, život, druženje, zabavu i učenje.

Hostel LIKE svojim novim prijateljima nudi i:

Zajedničku perilicu za rublje (lobby), ostavu za prtljagu i sef za vrijedne stvari. U sklopu hostelskog objekta (prizemlje zgrade) nalazi se i trgovina mješovitom robom!

Hostel LIKE je u središtu zbivanja!

Do glavnog gradskog trga bana Josipa Jelačića i glavne gradske shopping ulice, te središnjih gradskih kafića, restorana, muzeja, kazališta i klubova dijeli nas svega nekoliko minuta hoda, a i prometno smo vrlo dobro povezani – od Glavnog željezničkog kolodvora udaljeni smo pet, a od glavnog Autobusnog kolodvora svega 10 minuta hoda.

www.facebook.com/hostellike

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *