NAJBOLJI PORTALI ZA ORGANIZACIJU PUTOVANJA

objavio 28/07/2011

Želite organizirati odmor. Nemojte samo u Google upisati ‘ljetovanje’. Otiđite na zanimljive internetske stranice koje pomažu u organizaciji putovanja, s najboljim preporukama i bez stresa

Putnička ekipa britanskog portala www.guardian.co.uk, sastavila je listu ‘All time favourite websites’, s portalima koji pomažu pri odabiru i organizaciji putovanja, uz različite modele usluga. Među odabranim portalima našao se i www.inyourpocket.com, koji se nalazi i u Hrvatskoj i koji već deset godina svojim sadržajem pokriva gradove od Osijeka, Zagreba, Rijeke pa sve do Dubrovnika.
Izdanja su pisana na engleskom jeziku, a donose informacije iz područja gastronomije, kulturne i zabavne ponude, smještaja, razna događanja, ponude izleta, zanimljive priloge itd. te svojim savjetima pomažu strancima u snalaženju prilikom njihovog turističkog obilaska Lijepe Naše. Ovaj portal spada u kategoriju ‘City Guides’.

Izdanja željenog grada se mogu pronaći u svim turističkim zajednicama i info centrima, hotelima i kampovima, muzejima i galerijama, zračnim lukama itd., mogu se naručiti ili besplatno skinuti s web stranice – www.inyourpocket.com ili se mogu ‘prelistati’ putemiPhone aplikacije!

Osim toga, Guardian je naveo još mnogo sajtova, kao što su i-escape.com, holidaypad.net,welcomebeyond.comsawdays.co.uk

(Izvor: Tportal)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar