MEGABUS UVODI NOVE LINIJE IZ NJEMAČKE

objavio 03/12/2014

Megabus, popularna low cost autobusna kompanija, uvodi nove bus linije (od 26. prosinca) koje povezuju Bruxelles s Kölnom, Frankfurtom, Münchenom i Stuttgartom. Autobusne karte se mogu kupiti na www.megabus.com s cijenama već  od 1 € (sve rezervacije podliježu naknadi od 50centi). U cijenu je uključena i prtljaga. S obzirom da iz Zagreba imamo dobru autobusnu povezanost s Munchenom megabus linije postaju interesantne i nama iz Hrvatske. Primamljiva je pomisao da iz Munchena možete za par eura otputovati u Pariz, Amsterdam ili Brussels.

Megabus-650x260

Po prvi put u kontinentalnoj Europi, megabus.com će uvesti “domaća” putovanja između njemačkih gradova te omogućit ljudima da putuju između bilo koje točke na ruti u Njemačkoj – Köln, Frankfurt, Stuttgart i München – za manje od cijene šalicu kave.

megabus.com koristi veće autobuse s više sjedala – do 87 sjedala, što je dosta više u usporedbi sa standardnim autobusima koji  imaju oko 50 sjedećih mjesta. To omogućuje tvrtki da imaju nisku cijenu po putniku i pomaže zadržati cijene niskima, pružajući izvanrednu vrijednost za novac. Naravno, nisu sve karte po 1 euro, većina ih je ipak po 10-ak eura što je i dalje povoljno.

megabus.com je pokrenuo low-cost autobusnu uslugu između Londona i kontinentalne Europe u 2012. godini, a već povezuje oko 110 destinacija u Velikoj Britaniji i Europi. Europska mreža već uključuje i Parizu, Boulogne, Amsterdam, Bruxelles, Ghent, Antwerpen, Rotterdam, Köln, Toulouse, Barcelona, Bruxelles, Lille i Luksemburg.

Putnici putuju u udobnim autobusima i  imaju besplatni bežični pristup internetu, tako da možete ostati povezani tijekom putovanja..

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar