MANITE SE TURISTIČKIH PAKETA, OVO JE PRAVA STVAR

objavio 18/08/2011

Za sve one koji putovanje na omiljena odredišta ostavljaju sudbini i slučajnosti, a žele iskusiti nešto drugačije od precijenjenih turističkih paketa i loših vodiča za poznata i manje poznata mjesta, predstavljamo zanimljivu platformu u planiranju dragocjenih tjedan ili dva.

Jedna od kreativnijih online platformi posvećenih putovanju nazvana Fathom, pokrenuta je prije nekoliko mjeseci, a temeljna ideja je bila predstavljati originalne priče i osobna iskustva vezana uz putovanja.

Fathom je nedavno nadopunjena sa savjetima za putovanja u neobične gradove, a osim gomile odličnih i praktičnih savjeta i pamtljivih putopisa, stranica je puna i dojmljivih fotografija, baš kakva su i mjesta koja predstavljaju.

retraživajući po kategorijama – hrana, ljubav ili kultura – moguće je dobiti točno određena mjesta i to po cjenovnoj moći ili motivacijama budućeg putnika.

Sekcija ‘Savjeti’ ostvarena je kao izuzetno dobro upućen vodič po gradovima New Yorku, Londonu, Berlinu i The Hamptonu, koji pišu lokalci koji određeni kvart izuzetno dobro poznaju.

Tu možete pronaći i popis natuknica s esencijalnim stvarima koje morate vidjeti, ali i primjerice, koliku napojnicu ostaviti u kojem restoranu.

Na Fathomov newsletter možete se predbilježiti uvijek, tek toliko da rasplamsa vašu lutalačku maštu, a uvijek možete poslati svoju razglednicu s putovanja gdje ćete budućim lutalicama rasplamsati maštu.

Više na pogledaj to

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar