LUFTHANSA – ZIMSKI ODMOR VEĆ OD 99 EURA

objavio 27/10/2010


Provedite uzbudljive zimske praznike u Europi od 99 €*. Ako rezervirate do nedjelje za putovanje od prosinca 2010. do veljače 2011., mogućnosti su beskrajne: zadobijte tamni ten na jugu, odmorite se uz topli napitak u udobnom kafiću nakon cjelodnevnog razgledavanja ili shopping-a, ili zaokružite poslije podne na padinama uživajući u živahnim après-ski prizorima. Rezervirajte do nedjelje, i letite od prosinca 2010. do veljače 2011. Rezervirajte svoj let na lufthansa.com/hr

Sakupljajte milje – s Lufthansom i 27 drugih partnera

Iskoristite pogodnosti koje Vam nudi Lufthansa i 27 drugih zrakoplovnih prijevoznika iz Star Alliance: možete sakupiti vrijedne milje kada letite, i kao Lufthansa putnik sa statusom ili Star Gold članstvom, koristite usluge u preko 980 salona širom svijeta.

Više na Star Alliance stranici
Pridružite se u Miles & More

Lufthansa eFly usluge – velika pogodnost

S Lufthansa eFly uslugama možete se registrirati za let gdje god Vama odgovara – u zračnoj luci na check-in automatu, u uredu, kod kuće ili u hodu preko Vašeg mobitela. Također možete odabrati svoje mjesto već 23 sata prije polaska. Jednostavno predajte svoju prtljagu u zračnoj luci na drop-off šalteru i uštedite dragocijeno vrijeme prije Vašeg leta.
Više na stranici Lufthansa eFly


Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *