KRATKOROČNO IZNAJMLJIVANJE STANOVA: TREND BIZNISMENA I MODERNIH PUTNIKA

objavio 23/06/2010

Prednost kratkoročnog najma nad hotelom najbolje dolazi do izražaja ako negdje ostajete nekoliko tjedana ili pak mjeseci. Što je smještaj jeftiniji, što ćete moći kuhati kod kuće, prati odjeću kao i u vlastitom domu, a ne jesti samo po restoranima i za pranje jednog para čarapa plaćati po 20 i više kuna.

Postoje agencije koje iznajmljuju sobe i stanove koje prati cjelokupna hotelska ponuda kao posebne blagovaonice, usluge pranja, brzi Internet i satelitska televizija. Neke nude i pristup sauni, bazenu i sportskim terenima. Ustvari možete dobiti sve što i u hotelu, a u atmosferi vlastitog doma i za mnogo nižu cijenu.

Stanovi se iznajmljuju u raznim područjima tako da je vama na izbor da li ćete biti smješteni u strogom centru grada ili pak negdje na periferiji u prirodi kao i da li će to biti garsonijera ili pak cijela kuća.

Smještaj za najam može varirati u veličini, cijeni, broju i tipu prostorija kao i u popratnim uslugama. Vrijeme najma se kreće od nekoliko dana pa do nekoliko mjeseci. Korisnici takvog smještaja su biznismeni, ljudi koji su se preselili u novi grad dok ne nađu stalni smještaj, turisti koji ostaju neko vrijeme, ali i domaće stanovništvo koje npr. preuređuje svoj vlastiti dom.

Stoga zašto plaćati skupe hotele kod ovakve alternative? Mnogi koji su unajmili stan umjesto hotelske sobe više niti ne žele ići u hotel. Jer su zapravo našli dom daleko od doma.

Izvor: shop-in-zagreb.com.hr

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *