o nama

banner

jeftinoputovati.com pokrenut je kao blog 2003. godine u kojem je novinar Luka Ljubičić, zaljubljenik u putovanja, prenosio impresije iz „prve ruke“ sa svojih mnogobrojnih putovanja. Nesebični savjeti za putnike, osobni razvoj kroz promoviranje kulture putovanja te želja za rušenjem stereotipa kako su putovanja preskupa i da su namijenjena isključivo za bogataše bile su samo neke od okosnica „Lukinog bloga“.

U nedostatku sličnih kvalitetnih informacija na hrvatskom internetskom prostoru, interes za sadržajima vrlo brzo je prerastao krug prijatelja i poznanika te se proširio i na ostale grupe entuzijasta i aktivnih putnika. Uz veliku podršku i interakciju istomišljenika, 2007. godine dolazi do proširenja sadržaja i ozbiljnog pristupa u radu.

U 2012. godini jeftinoputovati.com je jedan od najvažnijih informacijskih medija u Hrvatskoj koji prati novosti i trendove iz sfere putovanja (niskotarifni i „tradicionalni“ avionski prijevoznici, last minute ponude turističkih aranžmana, aktualna događanja, akcije avionskih karata) te pruža zanimljivosti i korisne savjete ljubiteljima putovanja. Također, svakodnevno na facebook/jeftinoputovati.com stranici, na raspolaganju je online pomoć svima koji trebaju kvalitetnu informaciju za najjeftiniji način putovanja prema željenoj destinaciji.

Novina je program „ušteda uz jeftinoputovati“ koji se provodi u suradnji s partnerskim turističkim agencijama, gdje posjetitelji i facebook fanovi mogu pronaći ponudu aranžmana i turističkih usluga po najpovoljnijim cijenama na hrvatskom tržištu. Ovo je samo jedan od mnogih budućih projekata koji će doprinijeti ispunjenju misije portala kojom se želi promovirati društvena vrijednost putovanja te omogućiti jeftino putovati svima, neovisno o platežnoj moći.

Portal jeftinoputovati.com stekao je status „Superbrands partner“ za 2012. godinu. Prema riječima regionalnog direktora Superbrandsa Boruta Zemljiča ovaj status je pripao portalu radi postignutih rezultata u promicanju kulture putovanja te  ostvarenih veza s čitateljima. Superbrands je međunarodna organizacija koja predstavlja jedini globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 73 države širom svijeta, a 2006. godine započela je s radom i u Hrvatskoj.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje za nas slobodno nas kontaktirajte putem kontakt formulara.

KONTAKT FORMULAR

S RADOŠĆU OČEKUJEMO VAŠU PORUKU :).

* obavezno popuniti

Powered by Fast Secure Contact Form

KONTAKT PODACI:

Portal jeftinoputovati.com

Voditelj projekta: Luka Ljubičić

Lumida Grupa d.o.o, Lonjica 148, 10341 Lonjica

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-09/11777-2

MBS 080422307

OIB 54045663687

Račun u Podravskoj banci, Zagreb

Broj računa: HR 30 2386002 1100519147

Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 kn, iznos uplaćen u cijelosti.

Direktor Mladen Sugović, član uprave, zastupa društvo pojedinačno i samostalno

EMAIL ADRESE

info@jeftinoputovati.com

oglasavanje@jeftinoputovati.com