KOMPLETNA SVADBA I MEDENI MJESEC ZA 1700 KUNA

objavio 21/09/2010

Parovi koji ne žele potrošiti desetke tisuća kuna na svadbenu ceremoniju mogu se uputiti u Veliku Britaniju, gdje će za 199 funti dobiti vjenčanicu, odijelo, svadbenu večeru za 20 ljudi i dva noćenja za mladence u hotelu koji organizira svadbu.
Ovo iznimno jeftino vjenčanje nudi lanac hotela Premier Inn za kompletnu svadbu. Mladenci se ne moraju brinuti ni oko odjeće, jer je u cijenu od niti 1.700 kuna uračunato i iznajmljivanje vjenčanice i odijela. Ovaj svadbeni paket uključuje i večeru za do 20 gostiju i svadbenu tortu, a mladenci će dobiti i dva noćenja u hotelu.

Zapravo, riječ je o mini medenom mjesecu te novopečeni bračni par ima osigurana dva noćenja s doručkom, večeru, šampanjac, čokoladice i krevet posut laticama ruža.

Mladenci ne trebaju nositi ni pidžame jer im ih hotel daruje kao vjenčani poklon.

Naravno, postoji i kvaka. Za 199 funti gosti dobiju samo jedno alkoholno piće, a ostalo ide na vaš trošak.

Ova akcija traje od 1. studenog do 23. prosinca, a samo 10 sretnih parova imat će priliku iskoristiti ovu iznimno povoljnu ponudu.

Dvije avionske povratne karte iz Zagreba do Londona i natrag, ako se odlučite za neku low cost kompaniju, koštat će vas svega 160 eura, što je otprilike cijena make-upa i frizure za mladenku u Hrvatskoj. Najskuplji povratni let do Londona za dvije osobe, koji možete dobiti iz Zagreba, koštat će nešto više od 10.000 kuna.

(net.hr)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *