KOMPASOV NOVI KATALOG DALEKIH PUTOVANJA

objavio 21/11/2013

Premijera nove brošure okupila je predstavnike vodećih hrvatskih putničkih agencija, a predstavljene su atraktivne svjetske lokacije, od Kube i Tajlanda do Barbadosa i Dominikanske Republike 

Turistička agencija Kompas Zagreb, 19. studenog, predstavila je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade novi katalog Daleka putovanja, koji donosi ponudu putovanja u daleke i egzotične destinacije.
Premijera nove brošure okupila je predstavnike vodećih hrvatskih putničkih agencija, Kompasove poslovne partnere kao i vjerne goste agencije.
“Svi su gosti ovjenčani havajskim cvjetnim vjenčićima pa je dašak egzotike u Smaragdnoj dvorani bio na svakom koraku.
U zanimljivoj prezentaciji predstavljene su atraktivne svjetske lokacije – počevši od najprodavanijih (Kuba i Tajland) do najpoželjnijih gradova (New York i Dubai) i najljepših plaža (Barbados i Dominikansku Republiku).
Posebna pažnja posvećena je Maldivima, tropskom otočju kojem prijeti nestajanje uslijed porasta razine oceana zbog klimatskih promjena“, navodi se u priopćenju za javnost.
Dodaje se, Kompas.hr omogućuje plaćanje do 12 mjesečnih obroka (beskamatno). Veliki dio aranžmana moguće je rezervirati online, kao i na više od 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i regiji.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *