KOMPAS LAST MINUTE SILVESTROVO

objavio 23/12/2012

nova-godinaBožić je iza nas a Silvestrovo „ante portas“.Ako vam je dojadila kućna blagdanska atmosfera i Silvestrovo želite dočekati negdje bliže ili još bolje daleko, evo nekoliko ideja gdje biste mogli „osvanuti“ prvog dana 2013.

Ovogodišnji trendovi vuku i dalje prema jugu, suncu i toplini pa je Barcelona odnijela premoćnu pobjedu nad ostalim destinacijama,s posebnim zrakoplovom iz Zagreba 29.12. i last minute cijenom od 3490 kuna (dodatno takse 750 kuna) te nekoliko slobodnih mjesta na letu za „Barcu“. Rim je nešto bliže pa time i povoljnija cijena (3095 kn + 850 kuna takse). Nekoliko slobodnih mjesta našlo bi se i za Toskanu sa polaskom iz Splita (3295 kn + 750 kuna takse).

Ako niste od „letenja“ onda vas čeka trodnevni Beč autobusom za 1195.- kuna ili odlazak na Novu u Sarajevo (s polaskom iz Splita !) za samo 1390 kuna sa uključenom novogodišnjom večerom i zagarantiranom ludom zabavom u hotelu Hollywood !

 Rim će u vrijeme blagdana grijati sunce na 15 C, a u Barceloni čak i koji stupanj više, dok se u Beču očekuje prekrasno sunčano vrijeme i ugodan plus, što će večernje šetnje carskim gradom na Dunavu učiniti još ljepšima.

 Diljem Jadrana niz je otvorenih hotela – po cijenama koje su zaista privlačne. Trodnevni boravak u hotelu Marina u Selcu dostupan je već od 690 kuna po osobi, a u hotelu Opatija u Opatiji 2 polupansiona sa novogodišnjom večeru koštaju samo 916 kuna. Dubrovački Kompas (3*) nudi dnevni polupansion za samo 270 kuna. Za ljubitelje kontinentalnih destinacija s toplom vodom najbolji je izbor Sv. Martin na Muri sa prekrasnim bazenima i sportskim sadržajima – a paket sa svečanom večerom i 2 polupansiona stoji svega 1215 kuna po osobi uz popuste ili besplatni boravak za vaše najmlađe !

 I Hrvatska će se tih dana kupati u suncu – od dubrovačkih 15 do čakovečkih 7 stupnjeva. Skupimo energije i dobro se odmorimo za sve što nas čeka u 2013! Sretno!

 U međuvremenu kliknite na www.kompas.hr – atraktivne ponude možda će u međuvremenu postati još atraktivnijima – vrijedi provjeriti !

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar