KOMPAS IZAŠAO SA LJETNIM KATALOGOM “ODMOR”

objavio 30/03/2011

Pod sloganom prije je bolje kompas.hr je protekli tjedan krenuo s prodajom aranžmana za ovogodišnju ljetnu sezonu na domaćem tržištu prva agencija koja je izašla sa novom brošurom u kojoj se na jednom mjestu nalaze i opisi i cijene. Već u prvih nekoliko dana oboreni su svi rekordi u prodaji jer je izvjesno da će ove sezone Hrvati uglavnom ostati vjerni Jadranu iz dobro nam poznatih razloga trenutne složene situacije u mediteranskom bazenu.

Trenutno su najzanimljivije tzv. „First minute“ ponude sa popustima za rane uplate (i do 20% popusta za one koji rezerviraju odmor do 1.4. pa čak i do 30.4.!), a hotelijeri umjesto očekivanih „Last minute“ ponuda trenutno najavljuju inače vrlo neomiljeni “stop booking“ (obavijest da su svi kapaciteti u određenom terminu rasprodani). Hrvatska trenutno i na stranim tržištima bilježi rast prodaje u odnosu na lani od gotovo 25% !

 

Kompas.hr je učinio „povijesni iskorak“ i objavio i u katalogu dnevne cijene kako bismo omogućili najbolju kombinaciju boravka za razliku od dosadašnje dugogodišnje tradicije kada su nuđeni „7-dnevni paketi“. Istaknuli smo i minimalni boravak koji podrazumijeva najmanji broj noći za koji je primjenjiva  jedinična cijena po danu, boravci kraći od minimalnih mogući su na upit ovisno o raspoloživosti uz navedeno uvećanje cijene (osim ukoliko nije drugačije navedeno)

 

Time se želi i izjednačiti način objavljivanja cijene u katalozima i na web-stanicama a sve je aranžmane naravno uz sve pogodnosti obročnog plaćanja i do 12 mjesečnih obroka (beskamatno!) moguće obaviti i online „metodom“…

 

Više od 500 hotela i drugih smještajnih objekata u čak 5 zemalja nudi se u jedinstvenoj brošuri koja je trenutno „najtraženija tiskovina“ u kompasovim poslovnicama i na više od 300 prodajnih mjesta kompasovih partnera diljem Hrvatske i susjednih zemalja….

 

Ovo je godina u kojoj se očekuje „veliki povratak domaćeg gosta na Jadran“ nakon što su zadnje dvije godine Hrvatima bile vrlo omiljene tuniske, grčke i turske plaže… U ranim rezervacijama prednjače destinacije u Dalmaciji i kao i kvarnerski otoci, a srpanj se trenutno više traži od kolovoza…

Više na kompas.hr

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *