KARNEVALSKE DESTINACIJE UZ FLIXBUS

objavio 02/02/2018

Vrijeme je karnevala a, zahvaljujući FlixBusu planiranje putovanja nikad nije bilo jednostavnije.

“Neovisno iz kojeg grada krećete i prema kojoj karnevalskoj destinaciji putujete, FlixBus zeleni autobusi opremljeni udobnim sjedalima, besplatnim internetom, električnim utičnicama i WC-om omogućuju svakom putniku ugodno putovanje neovisno radi li se o dužim ili kraćim relacijama. Svoje putovanje možete vrlo lako rezervirati putem www.flixbus.hr, besplatne mobilne aplikacije ili na brojnim prodajnim mjestima a, kao dodatna pomoć u planiranju tu su Google mape gdje su ucrtane sve naše zelene linije.“- naglasila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE regiju.

Najbolji europski karnevali po preporuci FlixBusa

Od 1400 destinacija koje trenutno povezuje FlixBus je izdvojio najljepše europske gradove čije će ulice u ovo karnevalsko vrijeme tradicionalno ispuniti šarene povorke rasplesanih maski.

Najbolji razlog za uputiti se u Italiju definitivno je Venecijanski karneval kao jedan od najljepših i najzanimljivijih u Europi. Iz Zagreba i Pule FlixBus nudi svakodnevne direktne linije prema Veneciji za koju je potrebno izdvojiti od 129 kuna a Venecija je dostupna i iz drugih hrvatskih gradova kao što su Varaždin, Čakovec ili Osijek. Posebno atraktivna je Nica koja ovim zimskim danima prkosi karnevalskim povorkama ispunjenim svježe ubranim cvijećem. FlixBus povezuje Zagreb s Nicom svakodnevnim direktnim linijama a nešto dulju vožnju možete kratiti panoramskim pogledom iz našeg zelenog autobusa. Do karnevala u Kölnu gdje svakako treba iskusiti Rosenmontag, karnevalsku povorku dugu gotovo 7 km, najbrže se stiže noćnom linijom koja kreće iz Zagreba u 20:10 a stiže na odredište u jutarnjim satima. Za ples pod maskama ipak ne treba ići tako daleko. U susjednoj Sloveniji, u gradu Ptuju slavi se Kurentovanje prema najpoznatijoj maski Kurentu a, iz Osijeka 4x tjedno vozi direktna linija za koju je potrebno izdvojiti 109 kuna. Ukoliko se odlučite ostati unutar Hrvatske, niste pogriješili jer Rijeka nimalo ne zaostaje u šarenilu, zabavi i inspirativnim maskama u gotovo stoljetnoj tradiciji organizacije karnevala. Prema „gradu koji teče“ voze svakodnevne linije iz Zagreba za koji je potrebno izdvojiti 71 kunu i Pule po cijeni od 88 kuna. Koju god destinaciju odabrali dobar provod je neupitan.

Za više informacija posjetite http://bit.ly/2rFamwd.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar