KAKO NE NASJESTI NA LADYBOYA U TAJLANDU?

objavio 19/04/2013

ladyboyBaš svaki pripadnik muškog spola, bio on debeo, mršav, ružan, bez ruke ili s jednom nogom u grobu u Tajlandu može naći ljepoticu za sebe, no često se prevari pa završi s ladyboyem. Tajland je vrlo egzotična destinacija i ako ste u potrazi za nesputanom zabavom, nećete pogriješiti odlučite li se otputovati tamo. Turistima je dosta privlačan i Phuket koji u svojoj ponudi osim prekrasnih žena ima i prekrasne muškarce za koje su neki uvjereni da su žene. Ladyboy je zapravo muškarac koji se oduvijek osjećao više kao žena pa se podvrgnuo operaciji promjene spola. Nije se jednom dogodilo da su muškarci nasjeli na njihovu ljepotu. Jedan je od tih muškaraca odlučio svoje iskustvo podijelti s ostatkom svijeta, a i savjete koje je dobio od iskusnijih. Priznao je da je nasjeo i to nekoliko puta, jer kada ste u Tajlandu to je sasvim normalno. U svakom baru najmanje je jedan ladyboy.

Autor teksta je savjet potražio kod jednog starijeg i iskusnijeg muškarca, pedesetogodišnjeg razvedenog Australca koji u Tajland dolazi s punim novčanikom kako bi si našao mlađu djevojku i kako bi se zabavio. Rado je podijelio savjete, a oni glase:

Prvo, iako je teško naći fizičku razliku između njih i žena, oni ipak još uvijek imaju muške gene i većina njih jednostavno ne zna plesati, otkriju ih pokreti tijela.

Drugo i vjerojatno najvažnije, ladyboy će se uvijek, ali uvijek ‘poigravati’ s kosom na načine na koje to žene ne rade zato jer nisu navikli na glamurozne frizure i zato jer su vrlo nesigurni kada je njihova frizura i kosa u pitanju.

Zatim, stopala ladyboya su veća, imaju šira ramena i izraženije žile po tijelu. Adamovu jabučicu nemojte ni pokušavati uočiti jer su se oni pobrinuli za to operacijom.

Autor teksta nakon ovih savjeta uspio se zabavljati još pet noći u Tajlandu te izbjeći nasjedanje na ladyboya.

One Comment

 1. Marac

  21/04/2014 at 12:50

  Nije loše.
  Dodao bi dvije fore,razarađene nakon više od 10 godina na Tajlandu.
  1.Kada uđete u klub sa djevojkom,ona mora pokazati osobnu security-u a u njoj uvijek piše originalan spol.
  Vratite se naknadno i pitajte.
  2.Uvijek pitam “are you a lady boy”?
  Reakcija je instiktivna,žene se nasmiju i pitaju “izgledam li ko LB”?
  LB se uznemire jer to znači da nisu uspjeli u naumu,da postanu žena.
  Sretno:)!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *