JEFTINOPUTOVATI.COM POSTAO SUPERBRANDS PARTNER

objavio 24/11/2011

Portal JeftinoPutovati.com, informativni centar za ljubitelje putovanja, stekao je status „Superbrands partner“ za 2011/12. godinu. Prema riječima regionalnog direktora Superbrandsa Boruta Zemljiča ovaj status je pripao portalu radi postignutih rezultata u promicanju kulture putovanja te  ostvarenih veza s čitateljima.

Superbrands je međunarodna organizacija koja predstavlja jedini globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 73 države širom svijeta, a 2006. godine započela je s radom i u Hrvatskoj. O primanju u ovu organizaciju odlučuje tim neovisnih stručnjaka iz područja medija, marketinga, komunikacija i industrije, koji su portal JeftinoPutovati prepoznali kao strateškog partnera. Luka Ljubičić, voditelj projekta JeftinoPutovati, ovom prigodom je izjavio “iskazano priznjanje prvenstveno pripada posjetiteljima portala koji su ga prepoznali kao središte i stjecište novih ideja vezanih uz kulturu putovanja”.

JeftinoPutovati pokrenut je kao  blog 2003. godine u kojem je Luka Ljubičić, zaljubljenik u putovanja, prenosio informacije iz „prve ruke“ sa svojih mnogobrojnih putovanja. Vrlo brzo, interes za sadržajima je prerastao krug prijatelja i poznanika te se proširio i na ostale grupe entuzijasta i aktivnih putnika. Uz nesebičnu podršku i interakciju istomišljenika, dolazi do proširenja sadržaja i ozbiljnog pristupa u radu.

Danas je JeftinoPutovati jedan od najvažnijih informacijskih online medija u Hrvatskoj koji prati novitete iz sfere putovanja (niskotarifni i „tradicionalni“ avio prijevoznici, last minute ponude aranžmana, avionske karte) te pruža zanimljivosti i korisne savjete ljubiteljima putovanja. Novina je program „ušteda uz JeftinoPutovati“ gdje posjetitelji, u suradnji s partnerskim turističkim agencijama, mogu pronaći ponudu aranžmana i usluga po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Ovo je samo jedna od mnogih budućih akcija koje će doprinijeti ispunjenju misije portala kojom se želi omogućiti jeftino putovati svima.

Zajedno s ostalim tržišnim markama i partnerima, JeftinoPutovati.com će biti predstavljen u godišnjoj publikaciji u kojoj se predstavljaju najbolji brandovi – knjizi Superbrands Croatia 2012.

superbrands.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *