JEFTINOPUTOVATI.COM PORTAL PRIMIO NAGRADU SUPERBRANDS PARTNER

objavio 04/12/2012
luka ljubičić jeftinoputovati.com

novinar Luka Ljubičić (lijevo) –  osnivač portala jeftinoputovati.com

Na svečanoj ceremoniji Organizacije Superbrands održanoj 3. prosinca 2012. u zagrebačkom hotelu Westin, portalu jeftinoputovati.com je uručeno vrijedno priznanje Superbrands partner za 2011/2012 godinu. Nagradu kojom se potvrđuje prepoznatljivost i kvaliteta rada, preuzeo je novinar Luka Ljubičić, osnivač portala jeftinoputovati.com.

Superbrands je međunarodna organizacija koja predstavlja jedini globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 88 države širom svijeta, a 2006. godine započela je s radom i u Hrvatskoj. O primanju u ovu organizaciju odlučuje tim neovisnih stručnjaka iz područja medija, marketinga, komunikacija i industrije, koji su portal JeftinoPutovati prepoznali kao strateškog partnera.

Zajedno s ostalim tržišnim markama i partnerima, jeftinoputovati.com je predstavljen u godišnjoj publikaciji u kojoj se predstavljaju najbolji brandovi – knjizi Superbrands Croatia 2012.

One Comment

  1. vesna

    03/12/2014 at 14:34

    Trazim nacin kako sto vise upoznati nove destinacije i negdje na putu prestat disat sretna naravno. ! Za to mi trebaju povoljni aranzmani. Gledala sam dokumentarac o zeletronskom otocju i to mi je vrh vrhova. Takve me destinacije zanimaju i voljela bih da mi sljete svoje prijedloge. Lijep pozdrav i uzivajte u zivotu:-)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *