RYANAIR ZIMSKA AKCIJA: LETOVI U JEDNOM SMJERU VEĆ OD 8 EURA

objavio 19/12/2012

Ryanair, najveća europska niskotarifna aviokompanija, ima zimsku akciju letova po cijeni  već od 8 eura (jedan smjer, bez opcionalnih troškova). Ova akcija ne vrijedi za Hrvatsku jer Ryanair leti samo sezonski iz Hrvatske. Letovi iz Zadra, Pule i Rijeke opet počinju krajem ožujka 2013. godine.
Tijekom godine možete koristiti neke od nama bližih aerodroma, kao što su Trst, Treviso, Milano (Bergamo) i Budimpešta. Tako npr. po cijeni od 8 eura možete letjeti iz Budimpešte prema: Eindhovenu, Bruxellesu Goteborgu, Milanu i Varšavi. Na akciji su i letovi iz Trevisa prema sljedećim gradovima: Alghero, Bari, Bremen, Brindisi, Bruxelles Charleroi, Budimpešta, Dusseldorf Weeze, East Midlands, Frankfurt Hahn, Girona Barcelona, Maastricht, Malta, Pariz, Trapani i Valencia. Ukoliko Vam dolaze u obzir letovi iz Milana (Bergamo) snižene karte iz tog grada pogledajte ovdje.
Akcija traje za rezervacije do četvrtka, 20. prosinca 2012. ili do rasprodaje kapaciteta. Ponuda se odnosi na period putovanja od 1. siječnja 2013. do 31. siječnja 2013.

Ryanair letovi iz Hrvatske u 2013.

Ryanair će u 2013. letjeti iz Zadra prema sljedećim aerodromima: Baden-Baden, Billund, Brussels Charleroi, Dublin, Dusseldorf Weeze, East Midlands, Gothenburg, Haugesund, Frankfurt Hahn, Liverpool, London Stansted, Marseille, Oslo Rygge, Pariz, Stockholm Skavsta i Wroclaw. Iz Pule ćeu 2013. godini Ryanair imati 5 odredišta: Brussels Charleroi, Frankfurt Hahn, London Stansted, Oslo Rygge i Paris Beauvais. Što se tiče Rijeke, trećeg Ryanair aerodroma u Hrvatskoj, odvijat će se letovi za  Brussels Charleroi, Oslo Rygge i Stockholm Skavsta. Nadajmo se da će nas Ryanair iznenaditi  s još nekim novim odredišem.

jeftinoputovati.com

3 Comments

 1. Pingback: Putujem jeftino - Stranica 2 - Slobodni.net

 2. marieta88

  17/09/2012 at 20:13

  pozdrav Možete mi reći zašto piše da ima karata ( neovisno o cijeni ) do 18.prosinca a kad se ode na ryanair stranicu za kao provjeriti izbacuje da tih dana ( kroz prosinac ) nema uopce letova
  Hvala

  • JP_admin

   18/09/2012 at 18:45

   akcija se ne odnosi samo na letove iz hrvatske, jer većina letova iz hrvatske je do kraja listopada..ali mozes kupovati karte za polaske iz trsta, venecije, milana ili budimpešte – to su sve destinacije koje su relativno blizu hr..pozz

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *