HRVATSKA POSTAJE SVE ZELENIJA UZ FLIXBUS

objavio 28/06/2016

U samo 10 dana od početka FlixBusa u Hrvatskoj, zelena mreža autobusa proširila se na 50ak domaćih gradova: Hrvatska postaje sve zelenija

++ FlixBus povezuje dodatno gotovo 50 gradova Hrvatske međusobno al i s preko 50 gradova Europe ++ s više od 50 ostvarenih dnevnih veza, putniku na raspolaganju još više međunarodnih putovanja: Zagreb <> Budimpešta, Zagreb <> Amsterdam, Zagreb <> Pariz, Zagreb <> Frankfurt, Vukovar <> München ++ Domaći gradovi povezani su međusobno i do 4 puta dnevno ++

Od prvih zelenih autobusa koji su krenuli iz Hrvatske 16.6., FlixBus ostvaruje već preko 50 dnevnih veza diljem Hrvatske, ali i otvara sve veći pristup Europi. Zagreb te drugi turistički manji i veći centri diljem obale, al i gradovi iz unutrašnjosti od 1.7. biti će dio FlixBus mreže. Kupovina karata je dostupna već sada u FlixBus online prodaji. Za sigurnost i udobnost putnika unutar Hrvatske brinuti će FlixBus partneri: Slavonija Bus te Knežević prijevoz.

S preko 50 dnevnih veza, putniku na raspolaganju Jadranska obala, ali i sve više međunarodnih veza FlixBus mreža autobusnih linija u samo 10 dana narasla je dodatno za 40ak novih gradova u Hrvatskoj. U suradnji s partnerima, FlixBus je tako umrežio Zagreb te obalne gradove, čime je osigurao češću i bolju povezanost s drugim gradovima Europe. Od 1.7. FlixBus će kroz online podršku povezati Zagreb s Plitvičkim jezerima, Krkom, Baškom, Zadrom, Biogradom n/m, Vodicama, Starigradom, Murterom, Slavonskim Brodom, Vukovarom i drugim gradovima međusobno diljem obale. Split, Dubrovnik i Šibenik slijede. Iako domaće linije u ovom trenutku neće biti prepoznatljive po zelenim autobusima, ipak putnici mogu uživati u udobnosti i sigurnosti FlixBus partnera Slavonija Busa te Prijevoza Knežević kao i u online podršci kupovine karata, korisničkoj podršci i daljnjim vezama prema Europi.

Dnevne veze iz Zagreba prema moru putnik može osigurati već za 12€, a na raspolaganju su mu i do 4 veze dnevno. Stiže li putnik s obale u Zagreb kao jedno od glavnih čvorišta za daljnja Flix Putovanja, pruža mu se mogućnost presjedanja te daljnjeg putovanja u Frankfurt, Pariz, Amsterdam, Budimpeštu, Milano i druge kulturne, zabavne i modne centre Europe za već od 17€.

 

FlixPutovanja unutar Hrvatske i nove međunarodne linije:

FlixPutovanja Polasci Trajanje putovanja Putem www.FlixBus.hr (€) Direktna linija Presjedanje u drugi FlixBus

Zagreb <> Plitvička jezera 3x 2:05 h 13,00 € x

Zagreb <> Krk 2x 2:55 h 14,00 € x

Zagreb <> Baška 2x 3:35 h 15,00 € x

Zagreb <> Zadar 4x 3:30 h 14,00 € x

Zagreb <> Budimpešta, HU 1X 5:00 h 17,00 € x

Vukovar <> München, DE 1x 15:15 h 30,00 € x

Slavonski Brod <> München, DE 1x 13:15 h 22,00 € x

Zagreb <> Pariz, FR 1x 20:00 h 42,00 € x

Zagreb <> Amsterdam, NL 1x 20:30 h 42,00 € x

Više FlixPutovanja možete detaljno istražiti na web stranici www.flixbus.hr Povezivanjem domaćih gradova, FlixBus putnicima omogućuje najjednostavnije putovanje. Online kupovina karata iz vlastitog doma do sljedeće desitnacije za odmor iz snova ili do nekog od festivalskih gradova, ali i bolja povezanost s međunarodnim gradovima ističe se kao glavna prednost ovog ljeta.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *