jeftinoputovati.com

U TREN PRONAĐITE NAJJEFTINIJI SMJEŠTAJ

objavio 01/11/2014

Hotels Combined.com je izvrsna tražilice koja vam pomaže pronaći najbolju (najpovoljniju) ponudu za svoje potrebe smještaja. Riječ je o servisu koji istovremeno pretražuje sve ponude hotela, glavnih vodećih svjetskih online web agencija te za Vas odabire najpovoljnije ponude smještaja. U ponudi se nalazi više od 2 miliona hotela na više od 120 000 lokacija širom svijeta. Stranica je dostupna i na hrvatskom jeziku (odabir na padajućem izborniku na naslovnici). Servis je brz za pretraživanje cijena hotela glavnih booking web stranica kao što su: Tripadvisor.comHotels.com,Expedia.com, Booking.com i mnogih drugih.

Korištenje stranice je jednostavno, pogotovo ako ste već imali iskustva sa drugim online stranicama za rezerviranje smještaja.Samo upišete željeni grad ili mjesto gdje tražite smještaj, odaberite datume tj. broj noćenja i kliknite na “traži” – vrlo brzo će vam se ponuditi sve stranice koje imaju povoljne cijene smještaja (tripadvisor, kayak, booking.com) i klikom miša birate onu koju želite i pronalazite najpovoljniju cijenu. Hotels Combined.com je besplatan i ne naplaćuje proviziju za booking.

Ovaj servis pronalazi najpovoljniju ponudu za smještaj u željenom gradu i nakon što ga pronađe preusmjerava Vas na tu stranicu gdje onda završavate proces rezervacije. Stranica ima opciju rezerviranja i avionskih karata na istom principu kao i sa hotelima.  Svakako zapamtite ovaj servis jer provjereno štedi vrijeme i novac. Pronađite svoj najpovoljniji smještaj ovdje

jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar