GERMANWINGS I LUFTHANSA PONUDILI ZAJEDNIČKE LETOVE

objavio 28/07/2012

Germanwings i Lufthansa ponudili su zajednički aranžman letova prema europskim i svjetskim destinacijama iz svojih ponuda, koji uključuje jedinstvenu, istu cijenu polaznih i povratnih letova, piše “tportal.hr”.

U sklopu zajedničkog aranžmana Lufthanse i Germanwingsa putnici će plaćati istu cijenu za polazne i povratne letove iz ponude obje zrakoplovne kompanije, lakše će provjeriti koje je tačno polazište leta te prijaviti prtljagu. Na taj su način oba zrakoplovna prevoznika povećala kvalitetu svojih letova i međusobnih veza između destinacija te povećale ugodnost i pojednostavile putovanja za sve putnike.

Tako je u novom redu letenja Germanwingsa, primjerice, uveden velik broj novih vezanih letova iz Dortmunda preko Lufthansinog središta Münchena do različitih dalekih europskih i svjetskih destinacija, a moguće ih je rezervirati preko Lufthanse. Isto tako, Lufthansini putnici mogu povoljno letjeti od, primjerice, Hamburga preko obaju Germanwingsovih središta Kölna/Bonna i Stuttgarta do Soluna ili Ibize. Rezervirajte svoj let na lufthansa.com/hr

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *