GDJE ZA VIKEND? SA TURISTIČKOM ZAJEDNICOM ZAGREBAČKE ŽUPANIJE DO EXTRA 20% POPUSTA

objavio 10/04/2013

seoski-turizam-kezeleHladna zima nas je poprilično dugo zadržala u našim kućama i domovima, no od sad je vrijeme na našoj strani! Skinimo kućne okove i napunimo se energijom u prirodi i na svježem zraku i to na seoskim domaćinstvima i hotelima u okolici Zagrebačke županije!

Nadomak Zagreba na seoskom imanju Kezele, ljubazno osoblje ugostit će Vas na 3 dana i 2 noćenja uz doručak za 2 osobe! Opustite se uz obilazak imanja, vinarije i kušanje jednog vina uz 50% popusta!

Razmazite sva svoja osjetila u Hotelu Sport**** u Ivanić Gradu uz čak 63% popusta! Očekuje Vas noćenje s doručkom za 2 osobe, večera dobrodošlice, vaučer na kozmetičke usluge i bogati wellness program koji vam nikako ne smije promaknut!

Hotel Bunčić Vrbovec vam donosi dvije različite ponude, noćenje s doručkom za 2 osobe, večeru u 3 slijeda i piće dobrodošlice ili ukoliko ne želite prenoćiti, a rado bi se počastili domaćom janjetinom, naša preporuka su dani domaće janjetine s ražnja u Hotelu Bunčić uz 50% popusta!

Uz 50% popusta u Restoranu Šumski Dvor uživajte u prirodnim ljepotama Svetojanskog gorja i delicijama u tri slijeda za 2 osobe! Kobasica od vepra, šumska juha, poznati odrezak grofa Erdody-ja s domaćim njokima i palačinke sa šumskim voćem ostavit će vas doslovice bez daha! Uživajte, zaslužili ste!

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar