EVO KAKVE BIZARNOSTI TRAŽE HOTELSKI GOSTI

objavio 27/10/2010


Američki lanac hotela Best Western International otkrio je kakve sve čudne zahtjeve gosti imaju kad odsjedaju kod njih. Među najbizarnijima svakako su pratitelj za seksualne ovisnike, reiki za pse te plavi obroci.

Američki lanac hotela Best Western International sa sjedištem u Phoenixu u Arizoni otkrio je listu čudnih zahtjeva koje su tokom 2010. njihovi gosti imali. Na samom vrhu bizarnih molbi nalaze se pratitelj za seksualne ovisnike, grupa ljubitelja životinja koja je tražila zasebne krevete za svakog psa kojeg su doveli te grupa putnika koja je insistirala na meniju koji se sastoji isključivo od plave hrane.

Vrlo velik broj čudnih zahtjeva uglavnom dobivaju od firmi i organizacija koje održavaju godišnje generalne sastanke. Jedna takva tvrtka pitala je mogu li svi njihovi zaposlenici dobiti kurs cirkuskog treninga.

Mušterija zadužena za organizaciju konvencije prodavača kosilica molila je za dozvolu da kose hotelske travnjake kako bi gosti mogli isprobati razne modele koji će se demonstrirati na okupljanju. Jedna grupa ljubitelja životinja tražila je alternativnu terapiju reiki za svoje ljubimce.

Grupa za potporu seksualnim ovisnicima uzela je samo sobe za samce te zamolila hotel za osoblje koje će se brinuti da svaki od njihovih članova noć provede sam.

„Mi se, naravno, uvijek trudimo što bolje ugoditi zahtjevima gostiju, bez obzira koliko su čudni ili komplicirani“, kaže šef marketinga Best Westerna Tim Wade, iako priznaje da je bilo nemoguće nabaviti dovoljno kreveta dugačkih 215 centimetara za posjet članova Kluba visokih osoba iz Velike Britanije, prenosi tportal.hr.


You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar