EASYJET SEZONSKI LETOVI IZ HRVATSKE U 2016.

objavio 29/11/2015

easyjet1Easyjet je britanski niskotarifni zračni prijevoznik, trenutno je drugi najveći low cost prijevoznik u Europi (nakon Ryanaira). Održavaju letove prema više od 30 zemalja širom Europe a uveli su i linije prema zanimljivim destinacijama kao što su Moskva, Amman i Luxor (Egipat). No, ipak nama je najzanimljivije jer lete prema Hrvatskoj (sezonski).

EasyJet je pustio u prodaju avio karte za ljetnu sezonu 2016. što svakako treba iskoristiti jer već za 10 ak eura možete letjeti prema Europi iz Splita, Dubrovnika i Pule.

Gradovi koje možete posjetiti easyjet sezonskim letovima iz Dubrovnika u 2016. godini su:  Amsterdam, Berlin, Edinburgh, London, Lyon, Milano, Pariz i Ženeva.

Easyjet sezonski letovi iz Splita u 2016. godini se odvijaju prema sljedećim gradovima:
Amsterdam, Basel, Belfast, Berlin, Bristol, Glasgow, Hamburg, London, Lyon, Manchester, Milano, Napulj, Newcastle, Pariz i Ženeva.

Od ljeta 2015. godine Easy2626jet je uveo direktne letove iz Londona (Gatwick) za Pulu. I 2016. godine letovi će se odvijati svakog utorka i subote (počevši od 18.6.2016. godine).

Za sva  destinacije karte su već u prodaji po cijenama već od 10 ak eura u jednom smjeru. Za više informacija i kupnju avionskih karata posjetite www.easyjet.com ili liligo.com – tražilicu za usporedbu cijena avio karata.

Izvor: easyjet/jeftinoputovati.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *