EASYJET POVEZUJE SPLIT I DUBROVNIK S AMSTERDAMOM, BASELOM I RIMOM

objavio 13/05/2010


EasyJet, najveći britanski niskotarifni zračni prijevoznik, najavio je za ljeto 2010. godine pet novih linija prema hrvatskim odredištima, od čega četiri prema Splitu i jednu prema Dubrovniku.

Tako će Split od 26. lipnja do 26. rujna 2010. biti povezan sa zračnom lukom Basel-Mulhouse-Freiburg dva puta tjedno i to srijedom te subotom, a zadnja dva tjedna u rujnu subotom i nedjeljom.

Linija Split-Berlin prometovat će od 3. srpnja do 9. rujna tri puta tjedno, tj. utorkom, četvrtkom i subotom, a zadnja dva tjedna samo četvrtkom.

Od 10. srpnja 2010. godine kreću poveznice iz Splita prema Amsterdamu i Rimu. Letjet će se do 28. kolovoza tri puta tjedno i to utorkom, četvrtkom i subotom.

Dan kasnije, od 11. srpnja, i Dubrovnik će biti povezan sa zračnom lukom Rim Fiumicino. Do 29. kolovoza 2010. letjet će se četiri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Uz već postojeće EasyJetove linije iz Splita prema Bristolu, Londonu, Milanu i Ženevi te linijama iz Dubrovnika prema Berlinu, Liverpoolu, Londonu, Milanu, Parizu i Ženevi, ovih pet novih poveznica svakako će pomoći hrvatskim jadranskim odredištima u postizanju što boljih turističkih rezultata u 2010. godini.

Izvor: putovnica.net


Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *