EASYJET LETOVI IZ ZAGREBA ZA LONDON

objavio 12/02/2011

U Zračnu luku Zagreb je u petak, 11.02.2011. u 15,45 sati sa 140 putnika sletio zrakoplov niskotarifnog prijevoznika EasyJet na prvom letu iz Londona (Gatwick).

Pri slijetanja u Zračnu luku Zagreb zrakoplov je dočekan tradicionalnim „vodenim pozdravom“ u znak dobrodošlice. Nakon zaustavljanja, iz zrakoplova su prvi izašli škotski glazbenici koje su dočekali Nj.E. David Blunt, veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj i Gari Cappelli, potpredsjednik Saborskog odbora za turizam.

Povorka, na čelu s veselim škotskim glazbenicima u tradicionalnim kiltovima, prošetala je kroz cijelu putničku zgradu i praćena znatiželjnim pogledima donijela dašak Škotske u zračnu luku.

„Zagreb se zasada pokazao vrlo uspješnom destinacijom te ćemo svakako uvoditi i nove linije. Ovo je veliki uspjeh jer nikada nemamo velika očekivanja uoči prvih letova. Već smo prodali 25 tisuća karata za tri destinacije u Hrvatskoj“, istaknuo je Peter Voets, predstavnik kompanije EasyJet na prigodnoj tiskovnoj konferenciji.

U studenom prošle godine EasyJet je otvorio svoju prvu liniju iz Zagreba za Pariz (Charles de Gaulle), a od 11. veljače 2011. uspostavljena je i linija za London (Gatwick). Karte su dostupne već od 31,99 €, uključujući poreze i pristojbe.

EasyJet od 17. veljače 2011. godine najavljuje otvaranje nove destinacije Zagreb – Dortmund.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *