DOSTA VAM JE ZIME? OVO SU DESTINACIJE ZA VAS

objavio 27/11/2010

Tko ne žudi za vrućinom i suncem u hladnom dobu godine? Za sve one koji zimske dane ne žele provesti drhtajući zbog niskih temperatura, ima i drugih varijanti – zašto ne bi otputovali u toplije krajeve kao što su Kuba, Dubai…

1. Angvila
Angvila je otok u Malim Antilima na Karibima istočno od Portorika i vrlo je ekskluzivno mjesto za odmor. Na tom ravnom otoku nalaze se najbolje plaže Kariba. Gurmanski restorani, pješčane plaže, tirkizno more, luksuzne vile, raskošni hoteli… i da dalje ne nabrajamo, sve u svemu Angvila je pravo mjesto za razbibrigu i zabavu.

2. Kuba
Kuba je kao stvorena za avanturiste. Hoteli na plažama, toplo more, kokteli, fantastična muzika gdje god se okrenete, najbolje cigare na svijetu, bogat noćni život i klubovi u kojima svira salsa ili jazz… Iako Kuba nudi puno više i ovo nabrojeno trebalo bi biti dovoljno da privuče mnoge.

3. Dominika
Dominika je mala država i otok u Karipskom moru, a ako želite iskusiti najdramatičnije krajolike Kariba onda ste na pravom mjestu. Unajmite đip obucite čizme i upustite se u istraživanje. Dominika ima i spektakularne plaže na sjevernoj obali, ali dosta su udaljene.

4. Maldivi
Maldivi – otočna država u Indijskom oceanu sastoje se od oko 1200 otoka grupiranih u 26 atola, među kojima je oko 200 naseljenih, a njih 90 se koristi samo za turizam. Bijele pješčane plaže, tirkizno more, plave lagune, ronjenje, plivanje, fascinantna i jedinstvena priroda, eco-friendly luksuz-… sve to je jednom rječju fantastično! Pravi tropski raj!

5. Miami
Art-deco hoteli, feš restorani, barovi, noćni klubovi, kokteli… Za promjenu možete preskočiti plaže preko dana i umjesto toga krenuti pohoditi kafiće te naučiti nešto o art-decoarhitekturi. Ili jednostavno – dovoljno je reći da je izabran za najseksi grad u Sjedinjenim Državama.

6. Dubai
Gdje još možete u istom danu otići na grudanje i osjetiti vrelinu pijeska pod nogama? Na više od 6800 kvadrata, skijalište u Dubaiju je Disneyland za skijaše i one koji žele probati sve što jedan teren može ponuditi, a potom krenuti u shopping ili jednostavno lješkariti na suncu.
Vrućina, besprijekorna ponuda dućana, hrane i restorana čine ga turističkom mekom i rajem za šopingholičare.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar