DOĐITE NA ZAGREB ADVENTURE FESTIVAL

objavio 25/04/2012

Zagreb Adventure Festival je dvodnevna manifestacija posvećena pustolovnom turizmu i aktivnom odmoru,  događaj koji će vas 12. i 13. svibnja na Jarunu uvesti u svijet pustolovina i očarati vas svojim šarenilom i pozitivnim vibracijama. naš je cilj predstaviti upravo tu ponudu svima koji nas posjete, uz besplatnu degustaciju svih aktivnosti i dobru avanturističku furku… ali i pokazati da alternativa užurbanom sjedilačkom životu podređenome rutini i nabijenom stresom ipak postoji…

Najraznovrsniji sudionici Festivala će predstaviti svoju ponudu iz područja aktivnog odmora i pustolovnog turizma, pustolovnih sportova te rekreacije na otvorenom. Uz mogućnost apsolutno BESPLATNE degustacije raznih aktivnosti, posjetitelji imaju mogućnost sudjelovati u raznim natjecanjima i pritom osvojiti vrijedne nagrade. Paralelno uz atraktivne festivalske programe odvija se integrirani sajam proizvođača i distributera sportske i outdoor opreme u sklopu kojega će posjetitelji po promotivnim cijenama moći nabaviti sve što im je potrebno za profesionalno i rekreativno upuštanje u pustolovine na otvorenome.  Na taj način Festival postaje mjesto susreta poslovnoga sektora, sportskih profesionalaca i rekreativaca te avanturista-namjernika. U sklopu ZAF-a se održava i Run Happy&Green, polumaratonom pod pokroviteljstvom brandova Ytong i Brooks, sudionika i pokrovitelja Festivala, u sklopu kojega se održava humanitarna akcija za djecu iz Dječjeg doma Klasje iz Osijeka, a u koju će biti uključene i osobe iz javnoga života Hrvatske. Generalni pokrovitelj ZAF-a je Ogopogo, projekt iza kojega stoji inovativan i kreativan tim koji donosi nov i zabavan način darivanja u Hrvatsku: ‘Na jednostavan način Ogopogo ti omogućuje stvaranje novog sretnog iskustva. Na tebi je samo da odabereš.’.

Uz voditelja Marija Petrekovića, koji će ovaj događaj dodatno začiniti svojim osebujnim humorom, spremili smo avanturistički koktel za klince i starce: danju vas animiramo pustolovinom i sportom, a noću paletom generacija najboljih rokera za sve uzraste. Malehookersi zagrijavaju, Davorin i Bogovići potpiruju, Vatra rasplamsava vaš nemirni duh a Majke i Bare su avantura sama po sebi! Upad na koncert jedino je što se na Festivalu plaća, a ulaznice već sada možete nabaviti po cijeni od 60 kuna na svim prodajnim mjestima Eventim-a.

Organizator Festivala je turistička agencija Avanturist, predvođena iskusnim timom avanturista i sa dugogodišnjim stažem u domeni pustolovnog turizma.

S obzirom da ćete u srazu sa paintballom, surfanjem (na vodi i na suhom), zmajarenjem, airsoftom, biciklizmom, jahanjem, parkurom, skateing-om, penjanjem, slackline-om, padobranstvom, letom balonom, ronjenjem (…) skviknuti od avanture i uzbuđenja na Zagreb Adventure Festivalu (makar vam to bilo zadnje), svakako nemojte zaboraviti navratiti! Za dodatno nabrijavanje, svratite na našu web stranicu: www.adventurefestival.com.hr

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *