DO MORA ZA 110 KUNA UZ CROATIA BUS

objavio 12/07/2010

Autobusni prijevoznik Croatia Bus uveo je akcijske cijene za jednodnevne povratne karte za sezonsku liniju Zagreb – Novi Vinodolski.

Tako će vas povratna karta na spomenutoj liniji koštati svega 110 kuna, a jedini uvjet je da krenete i vratite se isti dan. Polazak iz Zagreba je u 7 sati, a povratak u razdoblju 16:30 – 17:30, ovisno o danu.

Osim u Novi Vinodolski, možete se zaputiti i u bilo koje mjesto u kojem se bus zaustavlja, osim Karlovca, a to su Meja, Hreljin, Križišće, Jadranovo, Dramalj, Crikvenica i Selce. Cijena povratne karte za svaku kombinaciju povratnih karata s polaskom iz Zagreba ili Karlovca u navedena mjesta je ista – 110 kuna. Dakle, 110 kuna ćete platiti za liniju Zagreb – Dramalj – Zagreb, kao i za Karlovac – Dramalj – Karlovac.

S obzirom da je npr. kartu Zagreb – Novi Vinodolski Croatia Bus dosada naplaćivao 110 kuna samo u jednom smjeru, a kod nekih prijevoznika je cijena čak 160 kuna za jednosmjernu kartu, očito je da se radi o odličnoj ponudi. Zagrebački i karlovački ljetni dani tako bi mogli biti osvježeni barem jednodnevnim kupanjem u nekom od omiljenih kvarnerskih odredišta.

Izvor: Putovnica.net

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *