jeftinoputovati.com

DIREKTNI LETOVI IZ HRVATSKE – POPIS KOMPANIJA

objavio 05/04/2022
direktni letovi iz hrvatske
Photo by Adrienn on Pexels.com

Ako planirate putovanje iz Hrvatske, vjerojatno biste željeli znati koje aviokompanije nude direktne letove. U nastavku ćemo navesti neke od aviokompanija koje nude direktne letove iz Hrvatske, a koje bi mogle biti od interesa za vaše putovanje.

  1. Croatia Airlines: Ova hrvatska nacionalna aviokompanija nudi direktne letove iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra prema nekoliko destinacija u Europi, uključujući London, Amsterdam, Frankfurt, Beč i mnoge druge. Croatia Airlines ima flotu od 12 aviona i povezuje Hrvatsku s brojnim destinacijama u Europi i svijetu.
  2. Ryanair: Irski niskotarifni prijevoznik nudi direktne letove iz Zagreba prema Dublinu, Londonu, Parizu i nekoliko drugih destinacija u Europi. Ryanair je jedna od najvećih niskotarifnih aviokompanija u Europi, a omogućuje putnicima da putuju po pristupačnim cijenama.
  3. EasyJet: Britanska niskotarifna aviokompanija nudi direktne letove iz Splita prema Londonu, Milanu, Ženevi i nekoliko drugih destinacija u Europi. EasyJet je jedna od najpopularnijih niskotarifnih aviokompanija u Europi, a svojim putnicima nudi pristupačne cijene i česte letove.
  4. Wizz Air: Mađarska niskotarifna aviokompanija nudi direktne letove iz Zagreba i Splita prema mnogim destinacijama u Europi, uključujući Bruxelles, Berlin, Köln i druge. Wizz Air je poznat po svojim niskim cijenama i nudi putnicima mogućnost jeftinog putovanja po Europi.
  5. Eurowings: Njemačka aviokompanija nudi direktne letove iz Zagreba prema Berlinu, Düsseldorfu, Frankfurtu i drugim destinacijama u Europi. Eurowings je podružnica Lufthanse i jedna od najvećih niskotarifnih aviokompanija u Europi, a nudi putnicima mogućnost da putuju po pristupačnim cijenama.
  6. Air Serbia: Srbijanska aviokompanija nudi direktne letove iz Zagreba prema Beogradu, kao i povezanost prema mnogim drugim destinacijama u Europi. Air Serbia je jedna od najvećih aviokompanija na Balkanu, a putnicima nudi širok raspon usluga i mogućnost putovanja iz Zagreba do brojnih drugih destinacija.
  7. Norwegian: Norwegian je norveška aviokompanija koja nudi direktne letove iz Zagreba prema nekoliko europskih destinacija, uključujući Kopenhagen, London i Stockholm. Također nude direktne letove iz Splita prema Oslu i iz Dubrovnika prema Stockholmu.
  8. Lufthansa: Lufthansa je njemačka aviokompanija koja nudi direktne letove iz Zagreba i Dubrovnika prema Frankfurtu i München-u, te mnoge druge destinacije diljem svijeta.

Uz sve ove aviokompanije koje nude direktne letove iz Hrvatske, postoje i mnoge druge aviokompanije koje nude letove s presjedanjem do gotovo svakog kutka svijeta. Stoga, bez obzira na vašu destinaciju, uvijek postoji način da stignete tamo.

S obzirom na veliku konkurenciju i brojne ponude, uvijek je dobro provjeriti cijene i uvjete različitih aviokompanija prije donošenja odluke. Također, pametno je pratiti sezonske promocije i sniženja, koje mogu znatno smanjiti cijenu vašeg leta.

Bilo da putujete zbog posla ili odmora, putovanje avionom može biti ugodno iskustvo ako se dobro organizirate i pripremite. Sretno putovanje!

Jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login