30% POPUSTA NA AVIO KARTE ZA VALENTINOVO

objavio 03/02/2014

Valentinovo 300x 250 webCroatia Airlines trenutno ima akciju za Valentinovo u kojoj možete ostvariti popust od 30% na avionske karte. Iskoristite promo kôd za popust od 30 % na aviokarte i otputujte za Valentinovo. Odaberite odredište iz mreže Croatia Airlinesa koje želite jer se popust primijenjuje na sve njihove letove.

Promotivni kôd koji možete koristiti je: BNQIRICST8ER

Popust se primjenjuje na aviokarte kupljene na web stranici Croatia Airlinesa od 3. do 6. veljače 2014. g. za letove u razdoblju od 13. do 28. veljače 2014. g.. Popust je moguće ostvariti za domaće i međunarodne letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa (OU operating flights).

Kako koristiti promo kôd?

Promo kôd je potrebno upisati u odgovarajuće polje prilikom online kupnje (na prvom koraku plaćanja). Popust je primjenjiv na sve putnike u jednoj rezervaciji.

Napomene

Popust se odnosi na cijenu avio karte bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu. Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promo kôd za popust je ograničen. Mogućnost promjena ili povrata novca ovisi o uvjetima tarife koju ste platili. U slučaju kad tarifa dopušta promjene (sa ili bez nadoplate), popust se neće primjenjivati na novu kartu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *