CROATIA AIRLINES: LJETNI RED LETENJA ZA 2013.

objavio 09/03/2013

1347030740croatia_airlinesLjetni red letenja za 2013. godinu Croatia Airlinesa. Od 31. ožujka 2013., zrakoplovi Croatia Airlinesa letjet će prema ljetnom redu letenja. Novost su u ljetnom redu letenja letovi Pula – Frankfurt, utorkom i četvrtkom, u razdoblju od svibnja do listopada te Split – Kassel, četvrtkom, u istom razdoblju. Na liniji Zagreb – Dubrovnik – Atena i Zagreb – Barcelona letjet će se utorkom, četvrtkom i nedjeljom, od travnja do listopada.

Također, letjet će se iz Splita u Beograd i obratno, ponedjeljkom i petkom, u razdoblju od svibnja do rujna, iz Splita u Düsseldorf srijedom i subotom, a u Berlin subotom, od svibnja do listopada. Zrakoplovi Croatia Airlinesa opet će povezati Dubrovnik i Veneciju, četvrtkom i nedjeljom, od svibnja do listopada.

Zbog jednog zrakoplova u floti manje u odnosu na prošlu godinu, prisiljeni su smanjiti ponudu kapaciteta na mreži domaćih i međunarodnih linija Croatia Airlinesa. Zrakoplovi Croatia Airlinesa više neće prometovati u redovitom putničkom prometu prema Turskoj i Crnoj Gori. Na dijelu europskih zračnih luka kao što su London Gatwick, Pariz, Amsterdam, Zürich, München i Priština smanjujemo ponuđene kapacitete uporabom manjih zrakoplova ili ukidanjem frekvencija. Detaljnije informacije o obustavljenom prometovanju na određenim linijama možete pogledati u tablici OVDJE. U slučaju naknadnih izmjena, popis letova u tablici redovito će se ažurirati.
Promjene u redu letenja dio su procesa restrukturiranja, kako bi se poslovanje kompanije konsolidiralo i zadržala konkurentnost na tržištu. Croatia Airlines će naglasak stavljati na razvijanje letova prema destinacijama koje su isplativije i koje će u budućnosti omogućiti stabilno poslovanje tvrtke.
Putnicima koji su kupili karte za letove navedene u tablici, Croatia Airlines osigurat će preusmjeravanje do krajnje destinacije na drugim letovima Croatia Airlinesa ili partnerskih avioprijevoznika, u skladu s Općim uvjetima prijevoza. Ako ponuđeni letovi putnicima ne budu prihvatljivi, putnici će imati pravo na povrat punog iznosa uplaćenog za kartu.
Putnici koji su karte kupili kod drugih prijevoznika imaju ista prava na preusmjeravanje i korištenje alternativnih letova, ali u slučaju povrata djelomičnog ili punog iznosa za uplaćenu kartu trebaju se javiti u poslovnicu ili pozivni centar zrakoplovne kompanije kod koje su kupili kartu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *