CROATIA AIRLINES: BARCELONA I ATENA ZA 159 EURA

objavio 06/10/2011

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, u sljedećih mjesec dana nudi još veći broj sjedala po cijeni od 159 eura za povratna putovanja iz Hrvatske u Atenu iBarcelonu. roj raspoloživih povratnih zrakoplovnih karata po cijeni od 159 eura od danas je povećan za letove iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule u Atenu i Barcelonu. Cijena vrijedi isključivo za karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke, a uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 15 eura TSC-a.

Broj karata po cijeni od 159 eura ograničen je, a karte vrijede za putovanja u Atenu do 23. listopada, a u Barcelonu do 27. listopada ove godine. Ovom ponudom putnicima se želi još više približiti drevna Atena, koja privlači i bogatstvom hrane i glazbe, te mediteranski ugođaj Barcelone u kojoj se može uživati u noćnom životu i shoppingu. Croatia Airlines u oba odredišta leti triput na tjedan – utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

2 Comments

 1. ipabruno

  15/01/2012 at 19:51

  poštovani,
  klub IPA Šibenik pozvan je u Palma de Mallorcu da učestvuje na međunarodnom policijskom turniru u Mallorci, od 10.05. do 14.05.2012.g. Od strane organizatora dobili smo povoljan smještaj s obrocima, međutim problem nam je odlazak i dolazak u RH, odnosno avionske karte. Poradi navedenog, umoljavamo vas da nam ponudite vaš prijedlog leta, odnosno da nam sačinite ponudu leta iz Splita, Zadra ili Dubrovnika za Palma de Mallorcu,
  unaprijed hvala.

  • JP_admin

   15/01/2012 at 20:21

   bok, mi nismo agencija pa ne radimo prodaju avio karata. do mallorce se mora uz 1 ili više presjedanja, probajte provjeriti lufthansu, croatia airlines ili tuifly.com mislim da bi oni mogli imati najpovoljniju ponudu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *