CROATIA AIRLINES – 2 AVIO KARTE ZA LONDON, PARIZ ILI RIM OD 249 €

objavio 05/02/2013

SONY DSCIznenadite dragu osobu u povodu Valentinova i zrakoplovima Croatia Airlinesa otputujte u europske prijestolnice. Zacijelo ćete doživjeti nešto neponovljivo što vam samo ti gradovi mogu ponuditi i čime ćete razveseliti dragu osobu. Naime, samo za putovanja udvoje, Croatia Airlines pripremio je posebnu promotivnu ponudu koja se odnosi na letove iz hrvatskih u europske gradove – London, Pariz i Rim.

 Dvije povratne aviokarte, po promotivnoj cijeni već od 249 eura možete kupiti od 5. do 14. veljače, a putovanje realizirati od 14. veljače do 30. travnja ove godine.

 Broj karata po promotivnoj cijeni ograničen je, a cijena vrijedi isključivo za karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke www.croatiaairlines.hr . Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada.

 Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja, kao i druge korisne informacije, možete pronaći na www.croatiaairlines.hr, dobiti u Kontakt centru (tel. 062 500 505 i 01 6676 555), te u svim poslovnicama Croatia Airlinesa.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *