UŠTEDITE NA TROŠKOVIMA PRIJEVOZA UZ “CARPOOLING SERVIS”

objavio 14/11/2013

oglasnik-prijevozaOglasnik-prijevoza.com (OP) je besplatan servis koji omogućava jednostavno sklapanje putovanja s osobama koje putuju na sličnim ili istim relacijama. Bilo da ste vozač i htjeli biste popuniti prazno mjesto u automobilu ili ste putnik i tražite prijevoz, OP je vaše rješenje. Ideja nastanka Oglasnika prijevoza nastala prije 3. g. kada su se na facebooku počele stvarati grupe za podjelu prijevoza  bez ikakve mogućnosti pretraživanja oglasa po glavnim kriterijima (vozač/putnik destinacija, datum, cijena…).

Kako su grupe brzo rasle, odlučeno je napraviti servis koji će korisnicima omogućiti upravo to – kvalitetan način pretraživanja oglasa. Facebook grupe za podjelu prijevoza uspješno su povezane sa servisom i omogućeno je pretraživanje svih oglasa koji su predani putem tih facebook grupa. Na taj način povezuju se oglasi više od 40.000 korisnika.

Također, OP je servis koji prvi u svijetu povezuje oglase po međurutama putovanja. To znači ako netko vozi npr. Osijek-Rijeka, OP će mu nuditi sve oglase koji se nalaze na toj relaciji, poput: Osijek-Karlovac, Virovitica-Zagreb,  Zagreb-Delnice …

To je bio bitan nedostatak svih postojećih servisa , jer upravo većina rezultata pretraživanja ovisi o ovoj značajki.

Ostale značajke koje su uvedene na OPu su:

– jednostavan servis za korištenje

– sigurnost na visokoj razini

– ocjenjivanje drugih korisnika, tj. pružene usluge (kao na eBuy-u)

– jednostavna registracija putem facebooka…..

Prosječne cijene na OPu su otprilike 50% cijene komercijalnog prijevoza

– Zagreb-Rijeka 50kn

– Osijek-Zagreb 80kn

– Varaždin-Zagreb 30kn

Osoba koja putuje svaki dan na posao Varaždin-Zagreb i da poveze svaki dan samo jednog putnika (tamo i nazad)  mjesečno može uštedjeti i do 1500 kn.

30kn=1.smjer
1.mjesec=25 radnih dana

1.mjesec=25 dana x 30 kn x 2 smjera = 1500 kn

Na popularnim relacijama poput Varaždin-Zagreb vozači bez problema popune cijeli automobil i tako ušteda raste i do nekoliko puta gornje računice. Ukoliko ste putnik na relaciji Varaždin-Zagreb za vlak bi morali izdvojiti 65kn u jednom smjeru.

 Na razvoju Oglasnika prijevoza se intenzivno radi, pa se tako u budućnosti očekuju mnoge značajke koje će pridonijeti kvaliteti servisa i omogućiti korisnicima još lakše pronalaženje svojih suputnika!

www.oglasnikprijevoza.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *