CA UVODI LETOVE ZA ATENU I VENECIJU. USKORO DIREKTNI LETOVI ZA ISTANBUL I BEOGRAD

objavio 10/12/2010

Dubrovnik će od početka travnja iduće godine zrakoplovima Croatia Airlinesa biti povezan s Venecijom i Atenom, najavili su čelnici Croatia Airlinesa i Zračne luke Dubrovnik na konferenciji za novinare održanoj nakon sastanka s predstavnicima dubrovačkog turističkog gospodarstva.

Od početka travnja do listopada zrakoplovi Croatia Airlinesa letjeti će dva puta tjedno na liniji Zagreb-Dubrovnik-Venecija, a uslijedit će i linija s Atenom, najavili su direktor Croatia Airlinesa Srećko Šimunović i direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić.

Po njihovim riječima, vode se razgovori i o uspostavi izravnih linija kojima bi se Dubrovnik povezao s Istanbulom i Beogradom. Predstavljajući novosti nacionalne zrakoplovne kompanije, Šimunović je naveo akciju “Europa za 89 eura” tijekom koje će se ovaj vikend moći kupiti povratne karte za europska odredišta po promotivnoj cijeni od 89 eura za letove u razdoblju od 10. siječnja do 10. travnja iduće godine.

Također dogovoreno je da za stanovnike Dubrovnika krene vikend akcija Dubrovnik – Zagreb za dvije osobe po cijeni od 800 kuna.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *