BH AIRLINES LETOVI PREMA AMSTERDAMU, ZURICHU I SKOPJU

objavio 10/09/2010

BiH avioprijevoznik BH Airlines u svoju ponudu od 31. listopada uvodi let iz Banje Luke za Zurich, potvrđeno je iz ove kompanije.

Još uvijek nisu poznati svi detalji leta, kao što su termini i cijena leta. Ranije su avioni BH Airlinesa letjeli iz Sarajeva, preko Banje Luke do Zuricha tri puta tjedno. Osim toga, BH Airlines je putnicima koji lete za Kopenhagen i Goteborg omogućio veći komfor uvođenjem novog aviona Airbus A319 na ovim linijama.

Putnici će u Kopenhagen od studenog letjeti dva puta tjedno, petkom i nedjeljom u 10 sati, dok će let za Stockholm preko Goteborga biti srijedom.

od 1. studenog uvodi i nove linije i to tri puta tjedno prema glavnom gradu Makedonije – Skopju i prema Amsterdamu.

Letovi prema Skopju bit će izvođeni avionom ATR72. Podsjetimo, zbog slabog interesovanja BH Airlines je prošle godine ukinuo letove prema Skopju, a svojevremeno se do tog grada letjelo preko Podgorice. Ovoga puta iz bh. kompanije se nadaju da će putnika biti više.

Očekuje se da tijekom studenog budu otvoreni i letovi za Amsterdam. Ta usluga je namijenjena prvenstveno bh. dijaspori iz Sjedinjenih Američkih Država, koji bi imali mogućnost brzog transfera u Sarajevo.

Zanimljivo je da će od studenog Skopje biti jedini glavni grad bivše Jugoslavije koji ima direktne letove prema svim drugim glavnim gradovima u nekadašnjoj državi.

3 Comments

 1. Abaz Amra

  20/09/2010 at 01:27

  Molim vas ako mi mozete dostaviti podatke o terminima letova na relaciji Sarajevo-Skopje, u mjesecu decembru 2010. Zanimaju me termini i cijena povratne karte.
  Srdacan pozdrav… 🙂

  • jeftinoputovati_1

   20/09/2010 at 16:08

   na sluzbenim stranicama bh airlinesa nije još uvršten let sarajevo skopje. trenutno imate opciju za skopje iz sarajeva via beograd ili via zagreb. cijene su oko 170 eura, ovisno o datumu. evo link za booking ovdje

 2. Dzenana

  18/05/2011 at 18:36

  Mozete li mi molim Vas dostaviti spisak najpovoljnijih letova za period izmedu 23. i 26.juna, samo u jednom smjeru- Sarajevo-Zürich,kako bih imala pregled,unaprijed Vam se zahvaljujem,pozdrav

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *