AVIO KARTE ZA MALDIVE VEĆ OD 398 EUR

objavio 24/02/2015

Flydubai, low cost aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju, ima izvrsnu akciju avionskih karata Zagreb-Maldivi. Upravo sada možete rezervirati povratni let u ekonomskoj klasi od Zagreba doMaldiva za samo EUR 398! Rezervirajte do petka, 27. veljače 2015. prije ponoći, za let između 13. travnja i 13. lipnja 2015. Broj karata po promo cijeni je ograničen. Više informacija na www.flydubai.com

Upoznajte Maldive

S drevnim plažama od bijeloga pijeska, čistim azurnim vodama i raznolikošću morskoga svijeta za ronioce na dah i s bocom, , Maldivi se već dugo smatraju jednim od najidiličnijih mjesta na Zemlji.

Maldivi su skupina atola (koraljnih otoka) u Indijskom oceanu i oni pružaju prirodnu ljepotu, ekološki zanimljive zone i povijesnu kulturu, u okruženju čistog mira.

 

  • Ronite u mekom koraljnom grebenu Fushifaru Thila, uz njegov bogat morski svijet – kornjače, morski psi, barakude, mante i brojne manje ribe koje žive na grebenu.
  • Posjetite užurbanu lokalnu tržnicu na Maldivima u Maleu, gdje se prodaje razna roba i suveniri sa obližnjih atola, poput bisera i kože gmazova, da sačuvate trajno sjećanje na vaše putovanje .
  • Doživite drevnu arheološku lokaciju Isdhoo, jedan od nenastanjenih otoka atola Laamu
  • Uživajte u dnevnom jedrenju, vožnji kanuom, jahanju na valovima i drugim vodenim športovima u otočnom odmaralištu Machchafushi, ili se jednostavno jedan dan opustite i samo plivajte.
  • Posjetite povijesne džamije u Maleu, među kojima je i kamena džamija s drvenim duborezom Hukuru Miskiiy ili džamija “Stari petak”, najstariju u zemlji.

Vrijeme

Vrijeme na Maldivima je obično savršeno, s danima punim sunca i blagim noćima. Maldivi imaju dvije izrazite sezone – od siječnja do ožujka je suho, a od sredine svibnja do studenoga je razdoblje monsuna. Temperatura jedva da se uopće mijenja – prosječna godišnja temperature je oko 30°C.

Kako se snaći

Na otocima ima nekoliko mogućnosti za morski i zračni prijevoz. U prijestolnici Maleu lako se mogu pronaći taksiji i motocikli. Ako imate rezervacije u nekom otočnom odmaralištu, prijevoz je za Vas obično već sređen prije nego što i stignete u zemlju.

Aktivnosti

Opustite se u toplicama nad samim oceanom, uživajte u obilju svježe morske hrane, naučite roniti u jednome od ronilačkih centara, ili ako ste već ovlašteni ronilac, posjetite mnoge lokacije za ronjenje, između ostalih Mushimasmingali Thilu ili Riblju glavu, svjetski poznatu lokaciju za ronjenje. Možete uživati i u brojnim drugim vodenim športovima, poput pola, daskanja na vodi, jedrenja, itd.

Izvan grada

Obiđite nastanjene otoke i vidite kako žive obični stanovnici Maldiva . Možete i otići na foto-let hidroplanom i odlučiti se za športski ribolov na drugim atolima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *