AVIO KARTE ZA DUBAI VEĆ OD 198 EUR

objavio 24/02/2015

Flydubai, low cost aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju, ima izvrsnu akciju avionskih karata. Upravo sada možete rezervirati povratni let u ekonomskoj klasi od Zagreba do Dubaia za samo EUR 198! Rezervirajte do petka, 27. veljače 2015. prije ponoći, za let između 13. travnja i 13. lipnja 2015. Broj karata po promo cijeni je ograničen. Više informacija na www.flydubai.com

Upoznajte Dubai

Od krstarenja duž Dubajskog zaljeva u tradicionalnoj dhowi do istraživanja bezbrojnih mallova u gradu, u Dubaiju ima mnogo toga za obići. Vaš glavni problem će biti da sve ubacite u raspored tijekom posjeta toj luksuznoj destinaciji.

  • Okušajte se u uzbudljivoj vožnji po dinama u terencima i quad vozilima i u jahanju na devama tijekom pustinjskog safarija u Dubaiju.
  • Obiđite Palm Jumeirah. Taj umjetni arhipelag pun luksuznih vila, zlatnih plaža, dizajnerskih butika i noćnih klubova predstavlja graditeljsko čudo i fantastično je mjesto za boravak.
  • Otiđite na skijanje. Dubai možda ne izgleda kao savršeno mjesto za zimske športove, ali u centru Mall of the Emirates naći ćete 22.500 četvornih metara pod snijegom. S padinama za skokove i zonama za igranje, u tom zatvorenom skijaškom odmaralištu ima dovoljno zabave za cijelu obitelj.
  • Kupujte do iznemoglosti u mallovima Dubaija, uključujući i najveći svjetski , Dubai Mall. Tu ćete naći sve vrhunske marke i dizajnerske butike , kao i mjesta gdje možete jesti, odmoriti se i družiti. Ako želite ići u tradicionalniju kupnju, istražite skrivena blaga na sukovima sa zlatom, začinima i tekstilom u Dubaiju.
  • Pogledajte kako grad veličanstveno izgleda sa 124. kata najviše građevine svijeta Burj Khalife.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *