AUTOTRANS UVODI SVAKODNEVNU LINIJU RIJEKA – LJUBLJANA

objavio 25/04/2015

Širenje poslovanja na području zapadne Europe i zemalja u okruženju, Autotrans nastavlja otvaranjem međunarodne autobusne linije, ovoga puta  „u susjedstvu“, povezavši Rijeku i Ljubljanu, za koju već dulje vrijeme postoji velika zainteresiranost naših putnika. Autobusi u kojima je osiguran besplatan pristup Internetu, prometovat će od 15. svibnja 2015.,  tijekom cijele godine, svakodnevno. Polasci iz Rijeke su  u 08:15 i 15:30 sati, a iz Ljubljane  u 11:15 sati prema zimskom ( od 01.09.-30.06.) ili u 13:45 sati prema ljetnom voznom redu ( od 01.07.-31.08.) i u 18:30 sati. Kako su dolaskom ljetne sezone i zahtjevi naših putnika veći, otvaraju se dodatni polasci iz Ljubljane, što će naročito pogodovati slovenskim državljanima, za koje znamo da su uz njemačke i talijanske turiste najbrojniji na našoj obali, posebice u Istri i na Kvarneru gdje mnogi posjeduju i vlastite kuće ili apartmane za odmor. Za te putnike svakako treba istaknuti da su polasci  prema Crikvenici, Novom Vinodolskom, Senju i kvarnerskim otocima, shodno redu vožnje Autotransovih autobusa, prilagođeni njihovu dolasku u Rijeku te tako mogu vrlo komotno, ugodno i na vrijeme  nastaviti svoje putovanje ka navedenim destinacijama naše Županije. Istu pogodnost mogu koristiti i u obrnutom smjeru, dakle pri povratku iz kvarnerskih destinacija prema Rijeci usuglašeni su polasci sa vezom za Ljubljanu. Redovna cijena putovanja na relaciji Rijeka –Ljubljana iznosi 95,00 kuna, a za prvih 5 putnika na svakom polasku omogućili su u Autotransu i promotivnu  cijenu karte od 48,00 kuna.

Korisnike naših usluga iz Rijeke i okolice, sigurno će zanimati činjenica da je na putu za Ljubljanu moguće posjetiti i Postojnsku jamu, koja spada u najveću turističku znamenitost Slovenije i jedan od najvećih krških spomenika u svijetu. Ulaznice za ovaj jedinstveni prirodni fenomen mogu se osigurati već u  Autotransovoj turističkoj agenciji a-travel i njenim poslovnicama u Rijeci, Crikvenici i Krku.

Pored nedavno otvorene linije na relaciji Slavonija-Zagreb-Zürich i cjelogodišnjeg povezivanja Rijeke sa slovenskom metropolom i dalje  Autotransovi putnici u tuzemnom prijevozu, naročito na relacijama Rijeka-Zagreb, Pula – Zagreb , Rijeka-Dalmacija, mogu putovati po iznimno povoljnim cijenama. Ukoliko putuju u tjednu, utorkom, srijedom i četvrtkom ostvarit će popust od 10% a dodatnu uštedu od 5% realizirat će kupnjom putne karte putem Internet prodaje na www.autotrans.hr

U susret najljepšem godišnjem dobu i otvaranju sezonskih linija prema svim najznačajnijim turističkim destinacijama Hrvatske možemo očekivati i novih pogodnosti uz komercijalne povlastice i  prihvatljive cijene putovanja u udobnim autobusima, na koje nas Autotrans sve više navikava.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar