AUTOTRANS UVEO LINIJU ZAGREB – TRIESTE

objavio 20/05/2014

imsis116-069Vozni red ove linije prilagođen je potrebama sezonskih ali i cjelogodišnjih putnika, pa se tako jutarnjim polaskom iz hrvatske metropole u 5:15 u Trst stiže već u 9:30 dok je polazak iz Trsta postavljen u 16:30 i u Zagreb se stiže u 20:45

Novi međunarodni polasci održavat će se isključivo najkvalitetnijim visokoturističkim autobusima iz Autotransova voznog parka, a putne karte moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima Autotransa, autobusnim kolodvorima Zagreb, Rijeka i Trst te na internet stranicama (autotrans.hr). Svakako treba naglasiti da dodatnu uštedu ostvaruju svi putnici koji svoju putnu kartu odluče kupiti putem Autotransove Internet trgovine.

Autotrans grupa, čija članica Autotrans sa sjedištem u Rijeci i razgranatom mrežom svojih podružnica diljem Hrvatske već više od 30 godina održava pored domaćeg prijevoza, međunarodne linije u pravcu Njemačke, Austrije, Švicarske, Italije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Stalnim praćenjem promjena na tržištu i potreba sve zahtjevnijih i mobilnijih putnika, nastoji im svoje usluge maksimalno približiti i prilagoditi.

Pod sloganom ‘Povezujemo Europu‘ Autotrans je jedina hrvatska članica međunarodne asocijacije autobusnih prijevoznika Eurolines sa sjedištem u Bruxellesu, koja godišnje preveze oko 4 milijuna putnika u 36 europskih zemalja u više od 600 destinacija.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *